PanM napisał(a): Gdyby inne postulaty Konfederacji były tak mądre jak ten już dawno była by u władzy.
Niestety wady przysłaniają zalety. A szkoda.
Z całym szacunkiem Przemo , przecież to Ty od lat jesteś prekursorem kwoty wolnej od podatku na pułapie preferowanym przez Ludzi Bosego . Jak to więc jest , że Twoje pomysły są mojsze niż Konfederatów ? . Gdzie wady i zalety ? Podobnie myślicie , a to zaleta , nie wada :) Sprecyzuj z łaski swojej ... prosi Panna :) Problem Przemo polega na tym , że stado chce widzieć owczarka , żeby wiedzieć gdzie iść ... wiem , że rozumiesz figurę retoryczną , znam Cię Przemo :) .
Od dwóch dni słucham miłościwie nam panującego Pana Prezydenta Dudy w Radiu Plus Legnica i zastanawiam się ... Quo Vadis ? I wychodzi Pannie na to , że po ostatniej wizycie w USraelu Duda dostał Zielone Światło na drukowanie fiducjarnej kasy od samego boga trampka :D
Takiej ilości obietnic już dawno Panna nie słyszała , a Dolny Śląsk szczególnie , tak jakby nie było Mazowsza :D Ale powiem Ci Przemo , że z obietnic to najbardziej spodobała mi się inwestycja w onkologię we Wrocławiu . No qurwa normalnie szczena mi opadła i nogi się ugięły ... pożyczyli , żeby inwestować w zdrowie ... Przemo przyznasz mi chyba rację
, że jeśli zdrowie jest najważniejsze ... i życie człowieka , nie po to żeby zarabiać i zabijać , ale po to , żeby życie mogło się kontynuować . Nie to żebym chciał głosować na prezia warszawki , bo z mojego punktu widzenia na palantów nie warto głosować , ale odwołuję się do ludzkiej , dogłębnej świadomości ... Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki ... jak długo dacie się jeszcze kręcić żydomasonom z Waszyngtonu , Moskwy , Cyty of London i warszawki ?
Nie mówiąc o Berlinie :)
Panna ma kilka autorytetów , jeśli o wiedzę chodzi . Korzysta z tych co wiedzą więcej :)
I Panna ma satysfakcję z tego , że jeszcze nie pozjadała wszystkich rozumów , wszak kanibalem nie jest i wciąż ma do osiągnięcia jakiś cel .... np , nauczyć się pisać bez słownika :D
Dobranoc Przemo :)
Nie lubię Dudy , bo kłamie , ale orator pierwsza klasa . Nie lubię Rafała , do pięt Andrzejowi nie dorasta , ale taki sam kłamca :)
ps. ciekawym , czy panowie Marczewscy ... z całym szacunkiem :) zechcą Pannę odblokować ? Mea culpa , wpisałem hasło , które zapomniałem :)
Starość nie radość , młodość nie wieczność , jak mawia mój synek :D
Dobranoc :)