~~Płomienna Fortegilla napisał(a): aleście się obkupczyli :) budyń to mało się nie wywalił a kaczora do tej pory nie ma :) dobrze.
porządzicie w czasach kryzysu i pokażecie jakie kozaki jesteście :)
gratuluję Panu Prezydentowi Rafałowi Trzaskowskiemu potężnego elektoratu w przyszłych wyborach :).
wygranemu gratuluję i obadamy jak teraz będzie kleił to co porozbijał :).
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak głosowali , tego akurat nie wiem i niewiele mnie to interesuje , ale jeśli Człowiek z Kapelusza zostaje na kolejną kadencję , bo miał najlepszy pijar od mej młodości , to tylko współczuć moim wnukom. Ciekawym skąd Pan Prezio weźmie te miliardy obiecane w kampanii ... zapewne pożyczy u żydobanksterki Morawieckiego ... a może od szumowidły od maseczek z Chin ?
Nie wiem ... ja nic nie wiem , ale nie podoba mi się ta rzeczywistość . Następne lata psu w dupę . Nie to żeby Panna uwielbiała Pana Trzaskowskiego , bo chapokrętacz z fizys Adonisa ... ale Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki ... może by jaką małą rewolucję zrobić ? :D
Jak mawiają Mądrzy " przyczyną zła jest bierność Dobrych Ludzi "
Panna nie głosowała na Strażników Systemu , głosowała na Bosego w poprzedniej turze.
Wyścig szczurów do WŁADZI :D ... to w zasadzie już przeszłość i niestety przyszłość .
Stwórco , kiedy Ludzie zaczną myśleć ?
ladaco napisał(a): no to sonda warszawska, elyta intelektualna zagłosowała..
https://youtu.be/M6UGj4rguu0
~Niebieskawozielona Mina napisał(a): Wieśniaki wybrały dla siebie prezydenta
~Niebieskawozielona Mina napisał(a): Wieśniaki wybrały dla siebie prezydenta
Pannazdzieckiem napisał(a): Jak głosowali , tego akurat nie wiem i niewiele mnie to interesuje , ale jeśli Człowiek z Kapelusza zostaje na kolejną kadencję , bo miał najlepszy pijar od mej młodości , to tylko współczuć moim wnukom. Ciekawym skąd Pan Prezio weźmie te miliardy obiecane w kampanii ... zapewne pożyczy u żydobanksterki Morawieckiego ... a może od szumowidły od maseczek z Chin ?
Nie wiem ... ja nic nie wiem , ale nie podoba mi się ta rzeczywistość . Następne lata psu w dupę . Nie to żeby Panna uwielbiała Pana Trzaskowskiego , bo chapokrętacz z fizys Adonisa ... ale Bracia Lachy i Wy Piękne Słowianki ... może by jaką małą rewolucję zrobić ? :D
Jak mawiają Mądrzy " przyczyną zła jest bierność Dobrych Ludzi " CO ZA BEŁKOT I TO U WIĘKSZOŚCIa nie głosowała na Strażników Systemu , głosowała na Bosego w poprzedniej turze.
Wyścig szczurów do WŁADZI :D ... to w zasadzie już przeszłość i niestety przyszłość .
Stwórco , kiedy Ludzie zaczną myśleć ?