Horus napisał(a): ~~Ognistoczerwony Chaber napisał(a): Horus napisał(a): zasłonę miłosierdzia na to co kiedyś było
tak ...zamknąć i zapomnieć o tym temacie ;D
Chciałby.Ten temat jest jego porażką.Jeszcze raz obnaża jego hipokryzję.Poziom szamba w jakim żyje.
dlatego on nigdy nie pozwoli na to by ten temat ''umarł '' tak jak umarła idea z początków ''S'' a którą oni sprowadzili do poziomu zwykłej walki o stołki i przywileje...
i to jest właśnie pokaz ich kosmicznej hipokryzji ...
stąd też z milionów jakie kiedyś popierało ''S'' dzisiaj zastało marne kilkaset tysięcy ...;D
Parówa , powiedz mi skąd ja mam takie wrażenie , że sam ze sobą prowadzisz dysputę ... z pod kwiatuszka ? .
Może moje przyzwyczajenie w ocenie rzeczywistości i tegoż forum romanum :D Apropos , jak masz jeszcze tę kartkę , to wyprę Skornika z pierwszej pozycji , tylko odwiedź mnie Parówa ... oj bedzie się działo :D
... czekam :) ... to męska rzecz być daleko , a " kobiety wiernie czekać " , jak Panna :D
Parówa , obwiniasz Lucjana i Jego rówieśników o upadek ideałów Solidarności . A to przecież twój guru Kiszczak ś.p. zorganizował całą Solidarność do spóły z Bolkiem od Konstytucji . Bolek Wałęsa do dzisiaj łazi z napisem na klacie i chętnie polezie pod dowolny sąd , jak ty Parówa ze świeczką , pieprząc coś o obaleniu komunizmu " samotrzeć " .
Laureat Nobla za spolegliwość i kasę :D. Kiszczak może być dumny z dokonań :)
Dziesięć milionów Polaków oszukać ... a winę za to niech przypisuje Tchórzliwa Parówa Lucjanowi :(
Przypomnę , że Bolek kiedyś miał Herodiatę w klapie marynary , a ty Parówa tropisz pedofili w koloratkach w ścierwomediach . Jeden i drugi , i Bolek i ty Parówa , strzępi sobie ryja konstytucją Sztolcmana ( ksywa Kwaśniewski ) ... a jezusowej belki we własnym oku nie dostrzega ... jeśli to nie jest hipokryzja , albo głupota , to co to jest Parówa ?
Koniunkturalizm ? Czy umysłowy paralirz ? :D
Chciałeś być na świeczniku Parówa , bohu Horusie , Głupia Papugo , były kumplu , to jesteś :D
To wpadasz na Bielską z tą antyromanową kartką , czy tylko pic na wodę i fotomontaż ?
Piwko wypijemy i może razem polecimy do Lucjana obić Mu twarz za Solidarność :D
Lucjanie , jeszcze raz proszę ... nie szczep się :)
Panowie muszę Was opuścić , mam ciężkie pogaduchy z Synkiem z Domu Dziecka w Bolesławcu .
Jeszcze nie wiem z jakim dylematem ku mnie wędruje , ale miejmy nadzieję , że nie będzie to zawód miłosny :D
Miłego wieczoru :)