Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
25 marca 2021r. o 22:26
No i taka to właśnie dysputa z Parówą ... Lucjanie :) Jam Pannazdzieckiem , łączę w sobie Kobiece i Męskie geny naszego Stwórcy . Szacunek mam do Istot , co były przede mną i szcunek mam dla Tych co przyjdą po nas . Śmierci się nie boję i obciachu też nie ... gotów jestem z Parówą na udeptanej ziemi stanąć , albo przed sądem ... to " gentelmen " wybiera broń :D

Nie cham i prostak ... ale intencje są klarowne nawet dla Głupiej Parówy :D

... Ty Plantatorze :D

ps . Przemo ... zadzwoń ... muszę Ci coś na uszko powiedzieć ... sie dowiedziałem , że nawet Parówa tego nie wie :D

Dobranoc :)

Dopisane 25.03.2021r. o godz. 22:26:

... i ten jego prywatny ipeenek na pięciu komputerkach :D

" Okrucieństwo jest naszą powinnością wobec nędzników skazanych przez boga "

Dobranoc Parówa :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Pożółkły Złotlin niezalogowany
25 marca 2021r. o 22:29
~~Granatowoszara Mina napisał(a):
PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?

Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?

Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga]

Dawaj dawaj rozkręć się..... Katolik twój wróg! Pluj, oczernij, zwyzywaj, rzucaj dalej kamieniami. Spójrz w lustro i odpowiedz sobie kim jesteś zagubiony człowieczku.

Każdy Katolik ci powie, że masz wolną wolę. Wierz sobie w co chcesz, ale Katolików zostaw w spokoju.

Wielkie "katoliki" po 89 roku :) kiedyś nie mieli czasu do kościoła iść, bo wicie rozumicie, jak nie zebranie POP to czyny społeczne były :)
211
skorn
26 marca 2021r. o 0:04
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )

ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze

Jeszcze tylko tego by brakowało, żebyś odpowiadał za to, co ludzie myślą o tobie ; )

<i>
18442
PIS-PO-PRL
26 marca 2021r. o 5:38
https://muzyka.dziennik.pl/news/artykuly/8129324,solidarnosc-chce-wykluczenia-bialorusi-z-eurowizji.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Dziennik-Muzyka+%28RSS+-+Dziennik+-+Muzyka%29

Ktoś tu wklwjał mema z pytaniem gdzie jest Duda. No więc Duda zajmuje się właśnie sprawami najwyższej wagi... eurowizją :D

PIS=PO=PRL
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2021r. o 6:56
skorn napisał(a):
Horus napisał(a):
skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )

ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze

Jeszcze tylko tego by brakowało, żebyś odpowiadał za to, co ludzie myślą o tobie ; )

ci ''ludzie'' to kto?
korniszony ,altery pijusy i oszołomy ?
myślisz że się cokolwiek przejmuję tym co tacy myślą o mnie?

w temacie o zmianie herbu miasta pierdłeś coś i uciekłeś więc tutaj zapytam...

podpiszesz listę poparcia pomysłu w sprawie referendum?

podpiszesz? to przyjadę ...;D
pytam bo mam przygotowaną kartkę i czekam bo przynajmniej na niej byłbyś na niej ''number one'' ;D
211
skorn
26 marca 2021r. o 17:55
Ile już zebrałeś podpisów? Jeden, dwa? ; )

Daj znać, jak będziesz miał ze 100, żebym wiedział, że zbieranie podpisów traktujesz poważnie.

"Zeszmaciłeś się już wszystkich"

Przecież wiesz, kto to napisał, tylko jak zwykle palisz głupa ; )

<i>
~~Zielonoszary Tulipanowiec niezalogowany
26 marca 2021r. o 18:11
~~Ciemnokasztanowe Parzydło napisał(a):
Horus napisał(a):

ja

ale wracając do wnusia

Równie dobrze może ktoś wrzucić screen z profilem twojej córki czy syna, którzy też się udzielają na facebooku. To będzie rozumiem twoim zdaniem w porządku ? Można się z nich pośmiać, tak jak ty się śmiejesz z wnuka Lucjana ?

Trafne spostrzeżenie.
22258
#Horus nieaktywny
26 marca 2021r. o 18:37
skorn napisał(a): Ile już zebrałeś podpisów? Jeden, dwa? ; )

Daj znać, jak będziesz miał ze 100, żebym wiedział, że zbieranie podpisów traktujesz poważnie.

"Zeszmaciłeś się już wszystkich"

Przecież wiesz, kto to napisał, tylko jak zwykle palisz głupa ; )

podpiszesz jak przyjadę do ciebie?
bądź tym pierwszym ...chociaż raz w życiu ...;)

podpiszesz?...;D

nie wiem kto to napisał więc dawaj cytat...:D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.