~~Granatowoszara Mina napisał(a):PanM napisał(a): " ZŁO DOBREM ZWYCIĘŻAJ "?
Kto i w jakim celu nosi takie koszulki. Kto demonstracyjne uważa się za " lepszy sort " /?
Tak postępują jedynie katolicy którzy nie dopuszczają do siebie nawet myśli że ktoś może nie wierzyć w ich boga]
Dawaj dawaj rozkręć się..... Katolik twój wróg! Pluj, oczernij, zwyzywaj, rzucaj dalej kamieniami. Spójrz w lustro i odpowiedz sobie kim jesteś zagubiony człowieczku.
Każdy Katolik ci powie, że masz wolną wolę. Wierz sobie w co chcesz, ale Katolików zostaw w spokoju.
Horus napisał(a):skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )
ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze
skorn napisał(a):Horus napisał(a):skorn napisał(a): Twój kolega tak napisał. Ten do którego jeszcze niedawno jeździłes plotkować o ludziach z forum ; )
ja nie odpowiadam za to co ktoś pisze
Jeszcze tylko tego by brakowało, żebyś odpowiadał za to, co ludzie myślą o tobie ; )
~~Ciemnokasztanowe Parzydło napisał(a):Horus napisał(a):
ja
ale wracając do wnusia
Równie dobrze może ktoś wrzucić screen z profilem twojej córki czy syna, którzy też się udzielają na facebooku. To będzie rozumiem twoim zdaniem w porządku ? Można się z nich pośmiać, tak jak ty się śmiejesz z wnuka Lucjana ?
skorn napisał(a): Ile już zebrałeś podpisów? Jeden, dwa? ; )
Daj znać, jak będziesz miał ze 100, żebym wiedział, że zbieranie podpisów traktujesz poważnie.
"Zeszmaciłeś się już wszystkich"
Przecież wiesz, kto to napisał, tylko jak zwykle palisz głupa ; )