~~obserwator napisał(a): Tu oczywiście nie musi a tłumaczenia nich zachowa raczej na Policję bo wygląda na to że będzie miał z czego. Z czegoś czego jak widać się boi.
Zapytaj mnie czy ja opublikowałem jakiś post z czyimiś danymi . Od razu bez zastanowienia ci odpiszę.
~~Krzewiasta akacja napisał(a):Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a): Tu oczywiście nie musi a tłumaczenia nich zachowa raczej na Policję bo wygląda na to że będzie miał z czego. Z czegoś czego jak widać się boi.
Zapytaj mnie czy ja opublikowałem jakiś post z czyimiś danymi . Od razu bez zastanowienia ci odpiszę.
Odwaga anonima godna " pozazdroszczenia " , ty nie masz odwagi pisać anonimowo jako zalogowany , ośmieszasz się " , ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, odważny przy klawiaturze, ha ha ha ha ha ha ha
~~obserwator napisał(a):Ktoś napisał: ~~Krzewiasta akacja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~obserwator napisał(a): Tu oczywiście nie musi a tłumaczenia nich zachowa raczej na Policję bo wygląda na to że będzie miał z czego. Z czegoś czego jak widać się boi.
Odwaga anonima godna " pozazdroszczenia " , ty nie masz odwagi pisać anonimowo jako zalogowany , ośmieszasz się " , ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha, odważny przy klawiaturze, ha ha ha ha ha ha ha
Ty sam siebie rozumiesz? Rozumiesz co piszesz ?
'' nie masz odwagi pisać anonimowo jako zalogowany ,''
Wiesz kim jest np. zalogowany oprych , qwax, PRL-ek. PanM i Lucjan sami się przedstawili kim są, fa,l, co - zdekonspirował jego kolega ,