Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Starozłoty Żeniszek niezalogowany
9 października 2024r. o 16:56
~~Rudobrunatnyrudawa Azalia napisał(a): Zastanawiam się jak to jest , K.i.e.rweczek był
na dobrej posadce , lecz dał dyla do B.r.u.kselki ,
by ewidentnie poczuć się dowartościowany, lecz pan i władca łamiący wszelakie reguły demokracji , ściągnął go do odbudowy po powodzi , w zamian wysłał zmienniczkę , od manipulacji i prywatyzacji
w Warszawce ….
Czy to przewidziane łatwe pieniądze do zarobienia
na tragedii powodzian …?
I przypadkowa reklamówka dla szefa …
Niby kolesiostwo, niby z polecenia..
Tajemnica mundialu…!
Niezrozumiałe jest to, że tamci oskubali Polskę do dna, pozostawiając obecnym niebotyczne długi. Obecnie winnych tej złodziejskiej, katolickiej demokracji chce się rozliczy. To są przeciwnicy w śród zwolenników poprzedników. Gotowi są krzyczeć, że to męczennicy demokracji. Naród polski jednak jest głubcem.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Wiejska niezalogowany
9 października 2024r. o 16:57
~~Lucjan napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Celozja modrawa napisał(a): To trzeba rządzić by pomagać? WOŚP nie rządzi a pomaga.

Wysłał Kaczyński busa do powodzian ?
Wysłał !
Były w nim2 łopaty ,grabki i 2 zgrzewki wody ?
Były !
Zebrali wśród członków 50 tyś. złotych dla poszkodowanych ?
Zebrali !
Kasa wpłynęła dla powodzian ?
Nie wiadomo , pewnie je dostał Rydzyk .

Więc zamknijcie swoje zdradzieckie mordy ,zrzuty porobione ,oczekujcie prokuratora.

Jak przeczytałam twój wpis pomyślałem że możemy we dwójkę stworzyć niezapomniany kabarecik, zgłoś się do mnie , Szymek wodzirej z wiejskiej.
~~Don-Bum z Gromadki niezalogowany
9 października 2024r. o 17:10
~~Wiejska napisał(a): pomyślałem

Bez przesady z tym twoim ,, pomyślałem''!
~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
10 października 2024r. o 7:04
Policja ustami swoich ''związków'' spod szyldu ''s'' zapowiedziała strajk włoski...
a jeszcze nie tak dawno była zbrojnym ramieniem karła z Żoliborza...;D
pod jego willą nie strajkowali ....
~~Jasiu niezalogowany
10 października 2024r. o 19:44
Boszsz... jeszcze 299 dni tej żenady. Był dupa , nie będzie dupy.
~~Jasiu niezalogowany
10 października 2024r. o 19:52
~~Jasiu napisał(a): Boszsz... jeszcze 299 dni tej żenady. Był dupa , nie będzie dupy.

Uzupełniam.
Uważam, i mówię to zupełnie serio, że pan Andrzej Duda
powinien być niezwłocznie poddany kompleksowym badaniom psychiatrycznym.
Myślę też, że wyniki takiego badania byłyby dla samego zainteresowanego istotną przesłanką łagodzącą przed procesem w Trybunale Stanu. Żulczyk nie doszacował.
~~Karminowy zawilec niezalogowany
11 października 2024r. o 9:01
Uważam prezydenta Dudę za jednego z największych niszczycieli polskiego państwa - zniszczył TK, potajemnie, w nocy przyjmując ślubowanie od dublerów, zniszczył polskie sądy powszechne i SN przez nielegalne powołanie neosędziów. Ta decyzja o odesłaniu ustaw dotyczących naprawy TK do zepsutego TK to ciąg dalszy niszczenia polskiego państwa - tym razem przez blokowanie jego naprawy.

W przeciwieństwie do Kazimierza Wielkiego, który zastał Polskę drewnianą, a zostawił murowaną, Andrzej Duda zastał polski TK szanowany, a zostawi skompromitowany. I choć miał szansę coś z tym zrobić, zamiast naprawy, wybrał trwanie w kompromitacji.
~~Jasio niezalogowany
11 października 2024r. o 9:15
Wczoraj zmarł Moczulski prawdziwy opozycjonista a tu miejscowe solidaruchy o tym nawet ani słowem. Jednym słowem -dziadostwo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza