~~ napisał(a): Jak to jest opozycjonisto że OPZZ nie wymaga opłacania swoich przewodniczących i prezesów a twoje solidaruchy zawsze na żebrach u swoich CZŁONKÓW ?
~~ napisał(a): Gdzie bredzę? Jaka jest twoja wiedza na ten temat opozycjonisto z bożej łaski?
M21W2 napisał(a): Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Chamie mnie teraz wyzywasz od komunistów? Jakim prawem łajzo ?
~~Jasio napisał(a): Lucuś uważaj bo znowu palniesz jakąś głupotę i zmuszą cię do powrotu do norki.
~~ napisał(a): Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Chamie mnie teraz wyzywasz od komunistów? Jakim prawem łajzo ?Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Zrób sobie zrzut prostacki chamie.[/c. To że jesteś komuchem to fakt a nie obraza takich lewaków jak ty. Szukasz karmy wyzywając . Dziś nie jest dzień litości dla zwierząt.
Dopisane 21.10.2024r. o godz. 15:14:~~ napisał(a): Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Chamie mnie teraz wyzywasz od komunistów? Jakim prawem łajzo ?Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Ty kogoś uczyć? To poprawnie zdania nie potrafisz po polsku sklecić a chcesz kogoś uczyć ?
Zrób sobie zrzut prostacki chamie.
Wezwij pogotowie, ze wścieklizną nie ma żartów.