~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): manipulujesz ponownie...jasne że związkowcy nie są od ''trzepania kasy'' chociaż i tu udowodnił bym ci że ŁŻESZ...;D
od ''trzepania '' konkretnej kasy są nie związkowcy ''robole'' a stada ''prezesów'' i ''przewodniczących''
pisałem ci o tym już wcześniej manipulancie ale wtedy tchórzliwie podwinąłeś kitę i zwiałeś do norki by tylko na to nie odpowiedzieć...;D
Ja zwiewam do norki , ty zwiewasz do budy , nie odpowiadasz na pytania nie wymagaj odpowiedzi od innych .
" Robotnik jest od roboty a związkowiec od trzepania kasy. " , napisał to Ambrowiec . może zrozumiesz jak powtórzę dużymi literami - ZWIĄZKOWIEC OD TRZEPANIA KASY . Wcinasz się nie zapoznając się czego dotyczy moja odpowiedź .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:30:
~~ napisał(a): No i jak przychodzi do konkretów Lucjan znika.
A GDZIE TWOJE KONKRETY . Lucjan to , Lucjan tamto , tylko na tyle ciebie stać ????.
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:31:
~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): manipulujesz ponownie...jasne że związkowcy nie są od ''trzepania kasy'' chociaż i tu udowodnił bym ci że ŁŻESZ...;D
od ''trzepania '' konkretnej kasy są nie związkowcy ''robole'' a stada ''prezesów'' i ''przewodniczących''
pisałem ci o tym już wcześniej manipulancie ale wtedy tchórzliwie podwinąłeś kitę i zwiałeś do norki by tylko na to nie odpowiedzieć...;D
NSZZ , mówi ci to coś ? .
Dopisane 31.10.2024r. o godz. 20:33:
Czas na REPUBLIKĘ , dom wolnego słowa .