Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Ciemnoniebieski Kokornak niezalogowany
31 października 2024r. o 22:23
głupiec...;D
nawet jak mnie nie ma w domu a to co robię nie pozwala na wejście tutaj Lucuś mnie wszędzie tu widzi...
i nie wiem...tęskni czy to pogłębiająca się z każdą godziną fobia...

Lucuś to takie ''małe miki'' ...
Lucuś to cienki boluś ale fakt...
lubię obserwować jak się tu miota w swoim tańcu jakiegoś chyba obłąkańca...od ściany do ściany...

a może to tylko strach?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
1 listopada 2024r. o 8:59
~~Białoszara Dabecja napisał(a): test...;D

Lucuś....

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:34:

~~Białoszara Dabecja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~123 napisał(a): test

temat ''niesolidarna solidarność...'' 29. 10. 2024 godzina 17.48

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:36:

~~Białoszara Dabecja napisał(a): co za idio.ta ;D
ja sobie sprawdzam to i owo a ten sam się pcha w kłopoty ..
ale to też dostarczę do prokuratury...
nasz to jak w banku Stefczyka...

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:39:

~~umorusany czajnik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a): No i jak przychodzi do konkretów Lucjan znika.

A wtedy janusz szaleje z tęsknoty.

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:39:

~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): głupiec...;D
nawet jak mnie nie ma w domu a to co robię nie pozwala na wejście tutaj Lucuś mnie wszędzie tu widzi...
i nie wiem...tęskni czy to pogłębiająca się z każdą godziną fobia...

Lucuś to takie ''małe miki'' ...
Lucuś to cienki boluś ale fakt...
lubię obserwować jak się tu miota w swoim tańcu jakiegoś chyba obłąkańca...od ściany do ściany...

a może to tylko strach?

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:42:

Głupiec szuka zaczepki, głupcze Januszku od dawna nie ma żadnego mojego wpisu bez logowania.

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:56:

~~Ciemnoniebieski Kokornak napisał(a): manipulujesz ponownie...jasne że związkowcy nie są od ''trzepania kasy'' chociaż i tu udowodnił bym ci że ŁŻESZ...;D

od ''trzepania '' konkretnej kasy są nie związkowcy ''robole'' a stada ''prezesów'' i ''przewodniczących''
pisałem ci o tym już wcześniej manipulancie ale wtedy tchórzliwie podwinąłeś kitę i zwiałeś do norki by tylko na to nie odpowiedzieć...;D

Dopisane 01.11.2024r. o godz. 08:59:

W jednym wpisie Januszka związkowcy robole nie trzepią kasy, w drugim związkowcy robole trzepią kasę . To jast cały Januszek.
~~Kamil niezalogowany
1 listopada 2024r. o 10:00
Dzięki Tuskowi macie PiSie biedaki na pasku 4 z przodu.Bez wykształcenia ,bez zawodu to nieźle. Powinniście Pana Premiera z wdzięczności co dzień po dupie całować.
~~Hiacynt pstrokaty niezalogowany
1 listopada 2024r. o 10:07
Szukasz zaczepki Lucjan? Jak widać prostego postu nie potrafisz zrozumieć .
Więc odpuść sobie bo po co masz po raz kolejny zostać zdołowany. Zresztą wczoraj sam z siebie zrobiłeś id/io.ę
Co teraz mówi si twój algorytm? ;]]]
~~koszulki złodzieja niezalogowany
1 listopada 2024r. o 10:13
Jak tam Lucek koszulki od złodzieja ? Kto go nafaszerował pół miliardem zeta ? Pewnie ani Pinokio ani prezes o niczym nie wiedzieli. A długopis koszulki w szafie to kupił czy dostał ? Wy popieracie samo zło . Ale w twojej tv odwracaja kota ogonem. Złodziej to ofiara . w KRYMINALE TORTURUJĄ ale tylko twoich. Kaminskiemu kazali żreć a temu swietemu zabronili pewnie odprawiania egzorcyzmów.
~~Pegasus z Łocic niezalogowany
1 listopada 2024r. o 10:18
Mam cię ! Algorytm powiedział mi że ty to Jasio. Zrzuta sobie zrobiłem jako dowód i będziesz się z tego tłumaczył.
~~Rym cym cym niezalogowany
1 listopada 2024r. o 11:04
~~koszulki złodzieja napisał(a): Jak tam Lucek koszulki od złodzieja ? Kto go nafaszerował pół miliardem zeta ? Pewnie ani Pinokio ani prezes o niczym nie wiedzieli. A długopis koszulki w szafie to kupił czy dostał ? Wy popieracie samo zło . Ale w twojej tv odwracaja kota ogonem. Złodziej to ofiara . w KRYMINALE TORTURUJĄ ale tylko twoich. Kaminskiemu kazali żreć a temu swietemu zabronili pewnie odprawiania egzorcyzmów.

Rzecz się stała niesłychana
Lucek pozwie teraz Jana
Jan spisywał wszystko dzielnie
I historia ta pierdzielnie
Dla dodania męskiej krzepy
Bez zżerania kalarepy
mogli spotkać się na rżysku
i wzajemnie dać po pysku.
Ale Jan chudzina taka
Woli działać tuż zza krzaka
Tutaj zrzut a tu donosik
na policje aproposik.
Ktoś mu pisał o bananach
A on podejrzewał pana.
Na ławeczce przy fajeczce
Dygał się o swą mordeczkę.
Jeden z braci Z z Hamburga
wprawił go w dyganie gaci
Taki to król życia z dolnych
może pyszczeć tylko zdalnie.
~~Pietruszka ozdobna niezalogowany
1 listopada 2024r. o 11:44
A ty co robisz jak nie pyszczysz? Kto wie czy to tobie teraz bardziej nie dygają gacie. Więc pyszczysz zdalnie bo w obecnej sytuacji chyba tylko tyle możesz.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza