Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Smolisty Kaczeniec niezalogowany
przedwczoraj o 15:28
teraz kolejny odcinek filmu a ty i on myślcie co ja takiego mam na myśli...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
przedwczoraj o 16:03
~~Jasio napisał(a): Lucjan pisałeś tu że pochodzisz z wielodzietnej rodziny. A wiesz że ten zboczeniec ,kapelan twojego związku miał też liczne rodzeństwo? Było ich w domu ośmioro.

A u Lucka było tylko siedmioro rodzeństwa, jedno od nowego "tatusia", i co z tego? Lucek księdzem nie został :) tylko Leszek "plebankiem".

~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
przedwczoraj o 16:11
~~Złotożółta Werbena napisał(a): ~~ napisał(a): Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Nikt nie lubi śmieci ale skoro ty je wrzucasz nie sposób ich nie zauważyć. Co nie znaczy że ktoś normalny je czyta.

Wiem że NORMALNI INACZEJ mają wstręt do prawdy historycznej , nie wierzę że ty do nich należysz .
Mylisz się gościu. Jestem z prawda historyczną dlatego jestem przeciw temu co tu wypisujesz.

Więc wytłumacz i opisz tą prawdę historyczną
w szczegółach , wraz ze źródłem pochodzenia ,
aby uwiarygodnić co piszesz ….!!

To powiedz mi Lucek, dlaczego padły te zakłady w których pracowali bolesławieccy solidaruchy?POM (Zbyszek R i Jasiu F), Fabryka domów w Rakowicach (Jasiu F), PZZ (Zbyszek R) Wizów w którym pracowałeś :) co za dużo by się ludzie dowiedzieli o was? może by tak sprawdził bolesławiecki historyk Darek Gołębiewski archiwa? by zobaczył dopiero podpisywane listy pierwszomajowe i działalność w komunistycznych komórkach :) Lucek, pytanie za browara, wykopałeś już w ogródku ta Swoją czerwoną książeczkę z wojska? :)
~~Marchewkowy Moszenki niezalogowany
przedwczoraj o 16:59
~~Ciemnobłękitny Groszek napisał(a):
To powiedz mi Lucek, dlaczego padły te zakłady w których pracowali bolesławieccy solidaruchy?POM (Zbyszek R i Jasiu F), Fabryka domów w Rakowicach (Jasiu F), PZZ (Zbyszek R) Wizów w którym pracowałeś :) co za dużo by się ludzie dowiedzieli o was? może by tak sprawdził bolesławiecki historyk Darek Gołębiewski archiwa .

To nie wszystko . Tak było w całej Polsce .
Najgorsze jest to że solidaruchy w małych miasteczkach nawołując do solidarnościowych strajków ogólnopolskich bardzo czynnie przyczynili się do upadku tych prowincjonalnych fabryczek. One ledwo zipały a ci zamiast pomagać je dobili.
Dzisiaj jako kombatanci sądzą się z Polską / z nami / o zadośćuczynienie za swoje bohaterskie czyny.
~~Ametystowy Styrakowiec niezalogowany
przedwczoraj o 17:03
Ledwo zipały? Po 50 latach komuny? Bluznisz.
~~Precz z komuchami niezalogowany
przedwczoraj o 17:03
Solidaruszki dzisiaj tak jak wtedy są siłą destrukcyjną dla Polski. Popierają złodziejski pISUAR I NACJONALISTÓW rEPUBLIKI. Po co razem budować jak łatwiej niszczyć i skomleć pod ambonami.
~~Marchewkowy Moszenki niezalogowany
przedwczoraj o 17:05
~~Ametystowy Styrakowiec napisał(a): Ledwo zipały? Po 50 latach komuny? Bluznisz.

No pewnie . Na większość nie było klienta. Bo koszta rozbiórki przewyższały wartość firmy.
~~Smolisty Kaczeniec niezalogowany
przedwczoraj o 17:06
te komentarz to ''miód na moje serce''...
widać że pamięć w narodzie nie ginie...

a pierdy propagandowe do wielu jak widzę nie trafiają...;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza