~~Goowno prawda napisał(a): Solidarność wykorzystała siłę narodu
~~Kasztanowordzawa Tawułka napisał(a): Ogródkami piszesz Janie , z wielkim rozmachem wypisujesz brednie , napisałeś o historii którą
znasz według ciebie bezbłędnie, więc zapytam po raz kolejny, napisz prawdę i te źródło z którego korzystasz..
jeżeli jest to TVN24 / Szkło kontaktowe,
to nie odpisuj zrozumiem…..!!!!
~~Lucjan napisał(a): „Gęby ponure, spojrzenia tępe...
- Z czym to walczycie bracia?
- Z postępem...!”
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Smolisty Kaczeniec napisał(a): wczoraj był u mnie kolega i pokazał mi coś co też mnie ubawiło bo to też pokazuje jakim dupkiem jest ten Lucjan zarzucający mnie ''wycieczki osobiste'' a sam w swojej głupocie poszedł daleko dalej niż mogłem myśleć...
żałosny typ...;D
Niech nikt tego nie uznaje za szukanie zaczepki i prowokowania mnie ani obgadywanie , autor wpisu chory psychicznie , takiemu się wybacza mając na uwadze jego stan zdrowia .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Goowno prawda napisał(a): Solidarność wykorzystała siłę narodu
Przebiegła ta SOLIDARNOŚĆ wykorzystała siłę narodu .
Dopisane 17.11.2024r. o godz. 10:55:Ktoś napisał: ~~Kasztanowordzawa Tawułka napisał(a): Ogródkami piszesz Janie , z wielkim rozmachem wypisujesz brednie , napisałeś o historii którą
znasz według ciebie bezbłędnie, więc zapytam po raz kolejny, napisz prawdę i te źródło z którego korzystasz..
jeżeli jest to TVN24 / Szkło kontaktowe,
to nie odpisuj zrozumiem…..!!!!
Jan jest od pisania historii ....
Jan napisał że upadek muru berlińskiego według Niemiec przyczynił się do obalenia komunizmu .
łżesz...nic takiego nie napisałem...;D
napisałem to ...
''tylko napisz mi ''konspiratorze'' dlaczego symbolem obalenia komunizmu w Europie nie jest powstanie ''s'' tylko obalenie Muru Berlińskiego...''
● Upadek muru berlińskiego miał miejsce w nocy z 9 na 10 listopada 1989 roku.
● Upadek muru berlińskiego oznaczał zjednoczenie Niemiec.
to akurat jest prawda...
● Wśród przyczyn upadku muru berlińskiego wskazuje się...
JEDNA Z PRZYCZYN...
jakie są inne potrafisz opisać?...wątpię...;D
Upadek komunizmu ; " Jesień Ludów (lub Jesień Narodów) – proces przemian ustrojowych w bloku wschodnim, zainicjowanym przez „Solidarność” w Polsce, który doprowadził do upadku komunizmu "
zainicjowane przez Solidarność ?
opisz to szerzej jeśli potrafisz własnymi słowami...;D
M21W2 napisał(a):
Taka mała ciekawostka , pewien wierszokleta napisał do nie na priv . że on jest autorem wierszyków tu na forum .
~~my naród napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
Taka mała ciekawostka , pewien wierszokleta napisał do nie na priv . że on jest autorem wierszyków tu na forum .
No to dawaj . Kto to te wierszydła pisze. Powiedziałeś Lucuś A powiedz B.
~~my naród napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a):
No to dawaj . Kto to te wierszydła pisze. Powiedziałeś Lucuś A powiedz B.
~~Pomarańczowożółta Aksamitka napisał(a): ● Upadek muru berlińskiego miał miejsce w nocy z 9 na 10 listopada 1989 roku.
● Upadek muru berlińskiego oznaczał zjednoczenie Niemiec.
to akurat jest prawda...