Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Smolisty Kaczeniec niezalogowany
przedwczoraj o 22:28
~~Oliwkowa Wierzba napisał(a): Ciezko u ciebie z wyłapywaniem ironii.

Pewnie dlatego nauke skonczyłes na kielni i lotach z rusztowania.

;D
zauważyłem ale chciałem się tylko upewnić...
właśnie czegoś takiego oczekiwałem...coś w typie ''kielni i'' ''lotów''...;D

zauważyłem tez jeszcze coś ...wrócił TW lubiący pisać o ''telemarkach''...;D
to też charakterystyczne dla dupka...;D

reszta jutro bo ''szkiełko'' mi ucieka...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~A to nie chamowaty wpis niezalogowany
przedwczoraj o 22:32
~~Goowno prawda napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Somsiad napisał(a):
Przecież Ty łżesz jak bura Su…cz ,
Dzięki Solidarności masz możliwość plucia jadem tu
na forum , jest wolność i chyba demokracja …!!
Za Twoich ku … fonów z PZPRu , któremu rodzic był wierny , jako sierżancik , było mordka w kubeł ..
a tu rżniesz gieroja , chyba po tym z rusztowania bez telemarku poprzestawiało się w dyńce..

Solidarność wykorzystała siłę narodu doszła do władzy i natychmiast rozpoczęła rozkradanie Polski. Najpierw 100 milionów , potem dla działaczy odszkodowania kombatanckie. Trwonienie dorobku Polskich firm. Bo nie mieli pomysłu co z tym zrobić. Na forum demokracja ? CHA CHA CHA -- morder ci da demokrację aż się poślinisz. A skąd te bany i wycinki tekstów ? A na koniec - Jasiek to menda ale zostaw jego ojca w spokoju. bo to hamówa . Napisz czym , kim był twój.

~~Ciemnobłękitny Groszek niezalogowany
6 godz. 25 min. temu
~~Jasio napisał(a): Lucjan pisałeś tu że pochodzisz z wielodzietnej rodziny. A wiesz że ten zboczeniec ,kapelan twojego związku miał też liczne rodzeństwo? Było ich w domu ośmioro.

A u Lucka było tylko siedmioro rodzeństwa, jedno od nowego "tatusia", i co z tego? Lucek księdzem nie został :) tylko Leszek "plebankiem".
~~Smolisty Kaczeniec niezalogowany
18 godz. 20 min. temu
jeśli taki jest to jakieś pretensje kierować do autora...
dlaczego ja miałbym to oceniać?
ja mogę przypomnieć tekst o ''sierżancie'' czy ''telemarku'' i wielu innych ale po co?
po co miałbym teraz to robić pomimo tego że wiem kto to pisał ?
ale właśnie takie wpisy gdzie ktoś tam oburza się ,lamentuje bawią mnie i rozśmieszają...
tym bardziej że sam tu jeden z drugim pisali że ''kij ma dwa końce'' i dostają po garbie właśnie drugim końcem....;D

wczoraj był u mnie kolega i pokazał mi coś co też mnie ubawiło bo to też pokazuje jakim dupkiem jest ten Lucjan zarzucający mnie ''wycieczki osobiste'' a sam w swojej głupocie poszedł daleko dalej niż mogłem myśleć...
żałosny typ...;D
~~Lucjan niezalogowany
16 godz. 23 min. temu
Nie dam się sprowokować , dzień święty święcę.
14240
M21W2
15 godz. 29 min. temu
~~Lucjan napisał(a): Nie dam się sprowokować , dzień święty święcę.

Tak trzymaj " Lucjanie " nie daj się sprowokować .
~~Lucjan niezalogowany
15 godz. 18 min. temu
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Nie dam się sprowokować , dzień święty święcę.

Tak trzymaj " Lucjanie " nie daj się sprowokować .

Ty też imienniku .

„Gęby ponure, spojrzenia tępe...
- Z czym to walczycie bracia?
- Z postępem...!”
14240
M21W2
15 godz. 8 min. temu
~~Smolisty Kaczeniec napisał(a): wczoraj był u mnie kolega i pokazał mi coś co też mnie ubawiło bo to też pokazuje jakim dupkiem jest ten Lucjan zarzucający mnie ''wycieczki osobiste'' a sam w swojej głupocie poszedł daleko dalej niż mogłem myśleć...
żałosny typ...;D

Niech nikt tego nie uznaje za szukanie zaczepki i prowokowania mnie ani obgadywanie , autor wpisu chory psychicznie , takiemu się wybacza mając na uwadze jego stan zdrowia .

Dopisane 17.11.2024r. o godz. 10:32:

~~Lucjan napisał(a): „Gęby ponure, spojrzenia tępe...
- Z czym to walczycie bracia?
- Z postępem...!”

Zainteresował mnie twój wpis , nie będę pytał o brata walkę z postępem , jego sprawa , Lucjanie , jak byś mógł to opisz moją walkę z postępem , polemika może być bardzo ciekawa .
~~Kasztanowordzawa Tawułka niezalogowany
15 godz. 6 min. temu
Ogródkami piszesz Janie , z wielkim rozmachem wypisujesz brednie , napisałeś o historii którą
znasz według ciebie bezbłędnie, więc zapytam po raz kolejny, napisz prawdę i te źródło z którego korzystasz..
jeżeli jest to TVN24 / Szkło kontaktowe,
to nie odpisuj zrozumiem…..!!!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza