~~Oliwkowa Wierzba napisał(a): Ciezko u ciebie z wyłapywaniem ironii.
Pewnie dlatego nauke skonczyłes na kielni i lotach z rusztowania.
~~Goowno prawda napisał(a):Ktoś napisał: ~~Somsiad napisał(a):
Przecież Ty łżesz jak bura Su…cz ,
Dzięki Solidarności masz możliwość plucia jadem tu
na forum , jest wolność i chyba demokracja …!!
Za Twoich ku … fonów z PZPRu , któremu rodzic był wierny , jako sierżancik , było mordka w kubeł ..
a tu rżniesz gieroja , chyba po tym z rusztowania bez telemarku poprzestawiało się w dyńce..
Solidarność wykorzystała siłę narodu doszła do władzy i natychmiast rozpoczęła rozkradanie Polski. Najpierw 100 milionów , potem dla działaczy odszkodowania kombatanckie. Trwonienie dorobku Polskich firm. Bo nie mieli pomysłu co z tym zrobić. Na forum demokracja ? CHA CHA CHA -- morder ci da demokrację aż się poślinisz. A skąd te bany i wycinki tekstów ? A na koniec - Jasiek to menda ale zostaw jego ojca w spokoju. bo to hamówa . Napisz czym , kim był twój.
~~Lucjan napisał(a): Nie dam się sprowokować , dzień święty święcę.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Lucjan napisał(a): Nie dam się sprowokować , dzień święty święcę.
Tak trzymaj " Lucjanie " nie daj się sprowokować .
~~Smolisty Kaczeniec napisał(a): wczoraj był u mnie kolega i pokazał mi coś co też mnie ubawiło bo to też pokazuje jakim dupkiem jest ten Lucjan zarzucający mnie ''wycieczki osobiste'' a sam w swojej głupocie poszedł daleko dalej niż mogłem myśleć...
żałosny typ...;D
~~Lucjan napisał(a): „Gęby ponure, spojrzenia tępe...
- Z czym to walczycie bracia?
- Z postępem...!”