Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Purpurowy Rannik niezalogowany
6 godz. 47 min. temu
A jak te dane wrażliwe wyglądały , możesz Jasio
Przedstawić , bo nie bardzo wiemy o co chodzi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~To proste niezalogowany
6 godz. 2 min. temu
~~Purpurowy Rannik napisał(a): A jak te dane wrażliwe wyglądały , możesz Jasio
Przedstawić , bo nie bardzo wiemy o co chodzi

Na zdrade żony on nie jest wrażliwy . Ale nie wiadomo co na to ta żona. Ławeczka na fajana to miejsce publiczne. Nie takie jak dom publiczny bo do śmierda nikt dobrowolnie nie łazi. Hazardzista , a to ten z dolnych sam pisze kilka razy dziennie.
Do tego poddasze , i wszystko jasne. Kłopot tylko w odwiedzinach bo ze względu na nieposprzątanie zostały odwołane bezterminowo.
~~Modra Scewola niezalogowany
5 godz. 34 min. temu
Czy podczas spadania z poddasza wystarczy czasu na telemark?
5 godz. 5 min. temu
Możliwość uniknięcia kary robiąc Jasia w bambuko
iść w zaparte Jurek oświadczy że on ujawnił dane
a Lucjan zaprzeczy i powie że to on , kogo ukarają ??
5 godz. 2 min. temu
Ponoć telefonicznie prosił oskarżyciel żeby podać namiary chętnym na remont łazienki
~~Tak było niezalogowany
4 godz. 25 min. temu
~~Purpurowy Rannik napisał(a): Ponoć telefonicznie prosił oskarżyciel żeby podać namiary chętnym na remont łazienki

Słyszałem jak przy mnie prosił aby mu poszukać klientów. Dodał tylko że za płytki poniżej 80 zł za metr nie będzie robił.
~~Ja też to słyszałem niezalogowany
4 godz. 15 min. temu
~~Tak było napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Purpurowy Rannik napisał(a): Ponoć telefonicznie prosił oskarżyciel żeby podać namiary chętnym na remont łazienki

Słyszałem jak przy mnie prosił aby mu poszukać klientów. Dodał tylko że za płytki poniżej 80 zł za metr nie będzie robił.

Był wtedy w kryzysie , nie chciało mu się jeździć do Zgorzelca i szukał tu roboty. Aż w końcu tam spadł z rusztowania i wszystko się rypło. Został STS ale to marne nawet na skręty nie daje zarobić.
~~Ja też wtedy miałem robote niezalogowany
4 godz. 13 min. temu
On odezwał się do mnie z polecenia na remont łazienki . Ale nie było mnie stać i się nie udało.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza