nie znasz realiów w jakich powstawał ten obiekt...
nie wiesz z jakich funduszy powstawał ...;)
a ja wiem i wiem ile wybudowanie go kosztowało ...pieniędzy i zdrowia...
reszty nie napiszę bo nie zwykłem wcinać się w czyjeś sprawy...
a schaboszczaki tak jak piszesz ...wyborne :)
kawa to też nie lura jak np. podawana w jednej z ''kawiarni'' w Rynku...
tego też nie napiszę w której ...;)
Redaktorzy obu bolesławieckich portali zobaczyli obrazek, ale już nie chciało im się czytać treści. Inaczej by wiedzieli, że kolejność jest przypadkowa i piramida nie jest na piątym miejscu.
''Piramida trafił na celownik katolickiego blogera "Detektyw Prawdy", który insynuował, że za projekt polskich piramid (tej, ale też innych) odpowiadają Żydzi. "Człowiek posłuszny Słowu Bożemu na pewno go nie wybudował"
ach ci Żydzi...
jak się domyślam żaden ''prawdziwy katolik'' a zwłaszcza ''narodowiec-katolik'' nogi teraz tam nie postawi...;)
~~Ołowianoszara Czeremcha niezalogowany 24 sierpnia 2020r. o 16:33
W Bolesławcu można wszystko np przepiękny budynek Odeon na Ul Kubika . Historyczny budynek z wywalonym napisem TECHNIKA BIUROWA .
Ja bym widział na ratuszu napis np - USŁUGI KOMINIARSKIE TEL ................ Dlaczego nie ? .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.