Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecka piramida koszmarkiem architektury?
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 21:46
lepiej niż "sfinx" :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Czarnofioletowy Floks niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 21:46
~~Ołowianoszara Czeremcha napisał(a): W Bolesławcu można wszystko np przepiękny budynek Odeon na Ul Kubika . Historyczny budynek z wywalonym napisem TECHNIKA BIUROWA .
Ja bym widział na ratuszu napis np - USŁUGI KOMINIARSKIE TEL ................ Dlaczego nie ? .

Racja.
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 22:02
~~Brązowy Dyptam napisał(a): lepiej niż "sfinx" :D

jakby na to nie patrzeć ten ''sfinks'' -mniej lub bardziej podobny do oryginału - bardziej pasuje do piramidy niż ten krzyż do ''pogańskiej '' piramidy...

no chyba że podciągniemy to pod masonów wtedy ten ''krzyż'' z lekkim przymrużeniem oka można zaakceptować ...;)
można chociaż i tu są pewne wątpliwości skoro ponoć byli ''czcili'' szatana..;)

podobnych piramid jest w Polsce ponad 30 ... do najciekawszych bo budował ją nie kto inny a Gotthard Landhans...ten sam który zaprojektował Bramę Brandenburską ...

wystarczy...zaczęło się ''szkiełko''
a ja jestem jego fanem ...;)
~~Niebieskoszara Czarnuszka niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 22:06
Mi w niczym nie przeszkadza. Nie śni mi się po nocach . Wielokrotnie byłem tam na zabawach sylwestrowych.
670
ramaj
24 sierpnia 2020r. o 22:10
~~Ołowianoszara Czeremcha napisał(a): W Bolesławcu można wszystko np przepiękny budynek Odeon na Ul Kubika . Historyczny budynek z wywalonym napisem TECHNIKA BIUROWA .
Ja bym widział na ratuszu napis np - USŁUGI KOMINIARSKIE TEL ................ Dlaczego nie ? .

No właśnie.jak można było z Mexyku zrobić sklep z ołówkami.Pal sześć historyczną budowle ,ale Mexyk to dopiero prawdziwa historia Bolesławca.
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 22:21
o tak ...To były imprezki ...
zwłaszcza jedna...ale o tym cisza bo dopiero by tu niektórzy ujadali ...hahaha
~~Żółtobrunatny Świerk niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 6:12
bardzo piękny unikatowy obiekt ktoś z zawiści podcina skrzydła,Ludzie opamiętajcie się bo zazdrość to najgorsza cecha.Najgorzej jak ktoś sr….we własne gniazdo.Taka budowla z innego klimatu pięknie się komponuje w miasto.Brawo dla architekta
~Czarna Żurawina niezalogowany
25 sierpnia 2020r. o 6:26
Istotne i bolec info kto wam zapłacił za zlecenie tego artykułu? zbieg Okoliczności czy z tej głupoty nie macie czego się czepić!! Niech będzie nawet ma pierwszym miejscu!! To zmartwienie powinno interesować tylko właściciela!!! Żenada bolec info i istotne spadliście na same dno!!! A ptfu ja na was !!!
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza