Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bolesławiecka piramida koszmarkiem architektury?
~Ognistoruda Szydlica niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 19:11
Przyjadę do waszego miasta wydać pieniądze, tylko po to, żeby przespać się w tym nietypowym miejscu, bo zdjęcie mnie zachwyciło!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 19:22
super...:)
~Ognistoruda Szydlica niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 19:45
Już kiedyś słyszałem o tej Piramidzie i zawsze chciałem zobaczyć na własne oczy! Teraz jeszcze bardziej się zaciekawiłem budynkiem i na pewno odwiedzę to miejsce. Uważam, że to miejsce ma coś w sobie-jest nietypowe a z opinii jakie słyszałem-reprezentuje wysoki poziom.
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 19:56
nie powiem że często tam bywam bo czas nie pozwala ale bywam ...nich Ci wystarczy że osobiście uważam że warto ..i nie dlatego że znam właściciela ...
~~Zzieleniały Czosnek niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 20:43
Jeżeli chodzi o jedzenie i obsługę to mają u mnie przynajmniej 3 gwiazdki .Jak mam pójść w Bolcu gdzieś na obiad to wole właśnie tam wiem czego mam się spodziewać!
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 20:52
nie wiem jak teraz ale flaczki wołowe mieli ''boskie'' :)
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
24 sierpnia 2020r. o 21:15
Piramida jak piramida, ale "sfinx" to perfekcja ....
22258
#Horus nieaktywny
24 sierpnia 2020r. o 21:24
wyczuwam tu delikatną ironię ..;)
ale poczekaj chwilę bo nie pamiętam w którym folderku mam pewien materiał ...

Dopisane 24.08.2020r. o godz. 21:24:

jak wygląda ten krzyż na piramidzie?

;)[img=1598297097_vldtnif.jpg]
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza