Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat

Czas powrotu religii do salek katechetycznych ?

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 września 2020r. o 7:41
~~Granatowa Papryka napisał(a): 21,7 tys. katechetów zatrudniały w 2018 r. polskie

...

AMEN .

Życzliwa Papryka wyręczyła Przema , spełniając moją prośbę . Dziękuję w imieniu Przema :)

Czyli jakieś dwa miliardy rocznie . To teraz proszę przypomnieć sobie , jaki się raban podniósł po ostatnich dotacjach na ścierwomedia i poszperać jeszcze , ile nas kosztuje obsługa długu publicznego .

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Morelowy Liliowiec niezalogowany
19 września 2020r. o 19:07
Klecza w wojsku czy policji by ci mogli pracować w warunkach podwyższonej moralności ?ale jaja...haha...a więc należy zadbać o to by zanim ruszy jakąkolwiek budowa pierwsze co stanie to będzie kaplica z zatrudnionym tam klechom ...wtedy nikt nie spadnie z rusztowania.
...
~~Morelowy Liliowiec niezalogowany
19 września 2020r. o 19:14
nie chce mi się pisać ...wolę się z was pośmiać :] wejdź jeden z drugim na strony fb z ''żołnierzami chrystusa'' czy ''niewolnikami maryii'' ....tam to dopiero odstawiane są szopki...hahaha

jak tam?,,,dalej kazimierzowe reklamy wiagry biją rekordy oglądalności?...hahaha
~~Morelowy Liliowiec niezalogowany
19 września 2020r. o 19:17
~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha.

HAHAHA....100/100
~~Zzieleniały Oczar niezalogowany
19 września 2020r. o 19:35
PanM napisał(a):
[img=1600436362_19az796.jpg]

Gdyby pan zajrzał na stronę którejkolwiek ze szkół i popatrzył na plan poszczególnych klas, to nie wklejałby takich bzdur.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
19 września 2020r. o 19:45
~~Morelowy Liliowiec napisał(a):
~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a):
Pannazdzieckiem napisał(a):

Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha.

HAHAHA....100/100

No sie ma Janusz :)
Trzy pytanka . Pierwsze , kiedy się wreszcie nauczysz cytować , bo słowa :

" Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha. "

nie ja pisałem , tylko do mnie pisała jakaś Forsycja :D

Drugie , czy jesteś pewien , że każdą dysputę na forum chcesz sprowadzić do własnego poziomu . Założyłem Ci przecież prywatny temat , tam się wyżywaj na kmiotach chamach , prostakach i Pannie .

Trzecie , kiedy ta rozprawa , bo już się nie mogę doczekać ... tak mnie korci :D

Miłego wieczoru Janusz , pultaj się dalej , a ja cierpliwie poczekam na to co napisze Przemo , Len ... a może nawet Lucjan włączy się do dyskusji ? Kto wie ?

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~~Ciemnogranatowa Diaskia niezalogowany
20 września 2020r. o 13:08
~Topazowa Imperata napisał(a): Złodzieje i oszuści w czarnych kieckach piorą mózgi owieczkom. Kasa kasa i władza i tylko to się liczy a ty milcz i płać na nierobów.

W psychologii to się nazywa słowem projekcja. Czyli przypisywanie własnych cech innym osobom lub grupom ludzi. To dla ciebie pieniądz stoi na pierwszym miejscu. O priorytetach innych ludzi możesz co najwyżej domniemywać. A już na pewno nie stwierdzać autorytatywnie, co stoi u podstaw czyjegoś działania. A z tą projekcją to radzę ci się zbadać u specjalisty, bo często może być symptomem poważnej choroby psychicznej.
~~Brudnożółta Morwa niezalogowany
20 września 2020r. o 13:20
~~Ciemnogranatowa Diaskia napisał(a):
~Topazowa Imperata napisał(a): Złodzieje i oszuści w czarnych kieckach piorą mózgi owieczkom. Kasa kasa i władza i tylko to się liczy a ty milcz i płać na nierobów.

W psychologii to się nazywa słowem projekcja. Czyli przypisywanie własnych cech innym osobom lub grupom ludzi. To dla ciebie pieniądz stoi na pierwszym miejscu. O priorytetach innych ludzi możesz co najwyżej domniemywać. A już na pewno nie stwierdzać autorytatywnie, co stoi u podstaw czyjegoś działania. A z tą projekcją to radzę ci się zbadać u specjalisty, bo często może być symptomem poważnej choroby psychicznej.

A indoktrynacja , czy nie jest tu odpowiednim słowem .Kościół i wielu jego wiernych nie dopuszcza do siebie myśli że ktoś może nie wierzyć w boga.Maj swoje świątynie swoich bożków , swoją księgę , święta ale im to nie wystarcza. Chcą aby wszyscy , nawet wyznawcy innych religii oraz niewierzący podporządkowali się ich dominacji.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo