~~Granatowa Papryka napisał(a): 21,7 tys. katechetów zatrudniały w 2018 r. polskie
...
AMEN .
~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha.
HAHAHA....100/100
PanM napisał(a):
[img=1600436362_19az796.jpg]
~~Morelowy Liliowiec napisał(a):~~Czerwonobrązowa Forsycja napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):
Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha.
HAHAHA....100/100
No sie ma Janusz :)
Trzy pytanka . Pierwsze , kiedy się wreszcie nauczysz cytować , bo słowa :
" Gościu coś ty za jeden ? Pitolisz jak po kontakcie z obuchem.
Wali od ciebie pustym matołem. Chcesz zabierać głos to się doucz i nie pitol jak klecha z ambony. Nie mieszaj do tematu Bolka , Lolka , Krzycha Rycha ani Zbycha. "
nie ja pisałem , tylko do mnie pisała jakaś Forsycja :D
Drugie , czy jesteś pewien , że każdą dysputę na forum chcesz sprowadzić do własnego poziomu . Założyłem Ci przecież prywatny temat , tam się wyżywaj na kmiotach chamach , prostakach i Pannie .
Trzecie , kiedy ta rozprawa , bo już się nie mogę doczekać ... tak mnie korci :D
Miłego wieczoru Janusz , pultaj się dalej , a ja cierpliwie poczekam na to co napisze Przemo , Len ... a może nawet Lucjan włączy się do dyskusji ? Kto wie ?
~Topazowa Imperata napisał(a): Złodzieje i oszuści w czarnych kieckach piorą mózgi owieczkom. Kasa kasa i władza i tylko to się liczy a ty milcz i płać na nierobów.
~~Ciemnogranatowa Diaskia napisał(a):~Topazowa Imperata napisał(a): Złodzieje i oszuści w czarnych kieckach piorą mózgi owieczkom. Kasa kasa i władza i tylko to się liczy a ty milcz i płać na nierobów.
W psychologii to się nazywa słowem projekcja. Czyli przypisywanie własnych cech innym osobom lub grupom ludzi. To dla ciebie pieniądz stoi na pierwszym miejscu. O priorytetach innych ludzi możesz co najwyżej domniemywać. A już na pewno nie stwierdzać autorytatywnie, co stoi u podstaw czyjegoś działania. A z tą projekcją to radzę ci się zbadać u specjalisty, bo często może być symptomem poważnej choroby psychicznej.