~~Jaskraworudy Rokitnik napisał(a): Oświadczam, że ze względu na takie tematy, zakładane przez ateistę PanM, który wyzywa innych, zakłada tematy atakujące Katolików w obraźliwy sposób, nie będę już korzystał z tego portalu. Portal ten stał się w większości obrzydliwą meliną agresywnych ludzi bez kultury, na co nie ma mojej zgody.
Szanowny dobry człowieku.Czy widzisz tu gdziekolwiek atak na katolików ?
Wywołałem temat aby pokazać różnice zachowań wiernych wobec innych wierzących i ateistów.
Wywołałem temat aby pokazać ekspansję indoktrynacji religijnej. Aby pokazać jak ideologia wiary katolickiej wręcz walczy o dominację nad pozostałymi . Wszystkie media publiczne przesiąknięte są programami religijnymi . Religia w szkołach , religia w zakładach budżetowych , kapelani w służbach mundurowych i wszędzie gdzie da się ich umieścić.
Wy religijni zapoczątkowaliście nienawistną wręcz krucjatę przeciw środowiskom LGTB .
Tymczasem wielu nie potrafi nawet rozszyfrować tego skrótu.
Czym różni się parada LGTB od parady na przykład " trzech króli " ?
Katolicy demonstracyjnie zawłaszczają przestrzeń życia publicznego domagając się co raz większego wpływu na nie.
Oto link do wypowiedzi Jarosława K wskazujący cele do jakich zmierza PiS .
https://www.onet.pl/?pushmedia=9fd8208b848cc8b&utm_source=browser_viasg_wiadomosci&utm_campaign=allonet_00d_9fd8208b848cc8b&utm_medium=push&srcc=ucs&pid=4e97ed17-2f72-46db-a7da-55c7cfaf60af&sid=b177a2c9-166f-4113-9b28-185bbe554807&utm_v=2
Czy Polska jest dla wszystkich czy tylko dla wybranych ?
[img=1600064000_hg13bwl.jpg]