~Szaroczarna Kuningamia napisał(a): Ten ksiadz to zly czlowiek i nawet tytuly naukowego tego nie zmienia. Zero powolania, refleksji czy dobrej woli.
skorn napisał(a):~~Morelowy Liliowiec napisał(a): co za bzdura...
homoseksualizm nie jest objęty penalizacją
zoofilia i pedofilia już tak ...
Nie jest i co z tego? Większość dewiacji nie jest penalizowana. No bo jesli coś nie szkodzi osobom trzecim, to czemu miałoby być karane? Co nie znaczy, że przestaje być dewiacją. Nieheteronormatywnośc to takie ładne słowko wymyślone na potrzeby "postępu".
Biologia i prawo to dwie różne rzeczy.
~~Brudnożółta Morwa napisał(a):~Burawa Diaskia napisał(a): Co za idiotyzmy wypisuje ta redakcja. Widać, że bolec.info daje się ponieść propagandzie i sam ją szerzy. Wyznawanie tradycyjnych wartości nie jest homofobią. Protest przeciwko "marszom równości", gdzie idą ludzie pokazujący swoją wizję uprawnienia sexu jest idiotyzmem. Nikogo nie interesuje kto jak to robi i z kim. Po prostu nikogo to nie interesuje i po co robić bezsensowne widowisko. Jak będzie zgoda na takie marsze, to za chwilę będziemy mieli jeszcze marsze zwolenników poszczególnych pozycji seksualnych. A kogo to obchodzi ????
Co za idiotyzmy organizować publicznie jakieś marsze trzech króli , i inne śmieszne obrzędy poza murami świątyń. Wierzycie sobie to wierzcie ale tam gdzie jest na to miejsce.
Masz 100% racji. Mega mądra odpowiedź. Niektórzy jednak nigdy nie wejdą na poziom wyżej w poziomie myślenia i będą deptać kolorowe flagi pod hasłem starych wartości.
Rząd finansuje homofobie i wydaje pod jej przykrywką na firme rydzyka.
https://businessinsider.com.pl/finanse/fundusz-sprawiedliwosci-kto-dostaje-z-niego-pieniadze/v2w7mb0
~~Różowy Len napisał(a):~Szaroczarna Kuningamia napisał(a): Ten ksiadz to zly czlowiek i nawet tytuly naukowego tego nie zmienia. Zero powolania, refleksji czy dobrej woli.
Człowiek jak człowiek. Nikt z nas nie jest bez wad. Ja akurat wiele mu zawdzięczam. Właśnie jego szorstkość mi była potrzebna. Według ciebie kapłan powinien wszystkich głaskać, być pełen miłości i pokory. Ale i taki kapłan jest potrzebny, który nie będzie miał problemu powiedzieć głupkowi że jest głupkiem.
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Różowy Len napisał(a):~Szaroczarna Kuningamia napisał(a): Ten ksiadz to zly czlowiek i nawet tytuly naukowego tego nie zmienia. Zero powolania, refleksji czy dobrej woli.
Człowiek jak człowiek. Nikt z nas nie jest bez wad. Ja akurat wiele mu zawdzięczam. Właśnie jego szorstkość mi była potrzebna. Według ciebie kapłan powinien wszystkich głaskać, być pełen miłości i pokory. Ale i taki kapłan jest potrzebny, który nie będzie miał problemu powiedzieć głupkowi że jest głupkiem.
Czyli powiedział Ci ,że jesteś głupkiem i przyjąłeś to z wdzięcznością ,a można wiedzieć ile dałeś na tacę za te wieści .?