M21W2 napisał(a): skorn napisał(a): Pan Lucjan kieruje się "zdrowym rozsądkiem", ale maseczke na wolnym powietrzu zaczął nosić nie wtedy, gdy wzrosła liczba zarażen, tylko gdy PiS rozkazał.
Szanowny Panie skorn , pan Lucjan mieszka na wsi w Ocicach , ma pole duża działkę przy domu , ani razu nie założyłem maseczki .
Panie skornie robiąc w Bolesławcu zakupy w sklepach które wywiesiły zalecenia sanepidu o obowiązku zakładania maseczek dostosowałem się do tego , jeżeli po wejściu zauważyłem personel bez maseczki zdejmowałem i zadawałem pytanie po co wywieszają obwieszczenie skoro sami tego nie respektują .
Obecnie gdy przyjadę na zakupy do Bolesławca wysiadam z samochodu i widzę wszystkich wokół w maseczkach , choćby tylko z szacunku dla większości zakładam maseczkę , nie tłumaczę się tak jak Pan że nie chcę mieć do czynienia z Policją .
W czasach kiedy ja wypowiadałem posłuszeństwo władzy wiedziałem że będę miał do czynienia z milicją i bezpieką więc proszę sobie darować aluzje .
Pozdrawiam oportunistę w maseczce .
Lucjanie proszę Cię , nie możesz słowną ekwilibrystyką zrazić do siebie Młodego Padawana :)
Spójrz , że zwraca się do Ciebie z całym szacunkiem ... Panie Lucjanie
... to tylko ja , taki młody głupek gadam Ci per Ty :D Choć nie miałem zaszczytu podać Ci ręki :)
Morawieckiemu nawet na kiju bym nie podał :D Bo wiem czym jest struktura władzy i pieniądz fiducjarny :)
I wciąż mam dwa zyle , jak Klucznik mawia ... i nie zawaham się użyć.
Niech mnie Zdzicho pogoni , bo tradycyjnie spaceruję po piwo bez maseczki po Bielskiej ... wzdłuż Parku Waryńskiego :)
Harcmistrza niech sobie Dwuimienny na pagonach nosi . Przyda Mu się , jak piąte koło zapasowe w Skodzie Oktawii :D
A tak nawiasem Lucjanie , to czym jeździsz , bo ja Seatem od Przema .
Podoba mi się to zielone gówno . Jeden dziewięć SDI i kompletny brak aspiracji na cokolwiek więcej :D
Gdybym jeździł mercedesem i miał coś więcej niż brud pod paznokciami i jakieś trzy firmy z o.o. , to może wiedział bym więcej ... no ale nie wiem i nie mam.
Ale piątkę na dwa piwa jeszcze mam ... idę do Zdzicha :)