M21W2 napisał(a): qwexsie , z tego co napisałem stu na tysiąc wirusologów podziela zdanie tej Pani niczym mnie nie zaskoczyłeś . Włosi kłamią , cały świat kłamie , daruj sobie znawco działania respiratorów .
qwax_ napisał(a):M21W2 napisał(a): qwexsie , z tego co napisałem stu na tysiąc wirusologów podziela zdanie tej Pani niczym mnie nie zaskoczyłeś . Włosi kłamią , cały świat kłamie , daruj sobie znawco działania respiratorów .
Przynajmniej staram się analizować te wszelkie naukowe "wytyczne". I czytać naukowców, którzy maja odmienne zdanie.
Respirator to niewątpliwie wspaniałe urządzeni, ale przy chorych na covid to jest wyrok śmierci - ale za to zgodny z procedurami.
"88 proc. pacjentów chorych na COVID-19, a leczonych przy pomocy respiratorów w nowojorskim systemie szpitalnym nie przeżyło - wynika z badań opublikowanych w czasopiśmie "Journal of the American Medical Association" (JAMA), na które powołuje się m.in. "The Independent".
Co do śmiertelności podłączonych pod respiratory nic nowego nie napisałeś , chorych na cowid podłącza się po wykorzystaniu wszystkich dostępnych sposobów leczenia , są to chorzy których stan jest bardzo ciężki a nawet krytyczny .
https://wydarzenia.interia.pl/raporty/raport-koronawirus-chiny/aktualnosci/news-koronawirus-nowy-jork-88-proc-pacjentow-podlaczonych-do-resp,nId,4456370
M21W2 napisał(a): ...
Tak szczerze to nawet w tak doborowym towarzystwie jakie wymieniłeś nie wypiłbym tego trunku a raczej popłuczyn , mam nadzieję że Ty też , pożartować nic nie kosztuje .
Horus napisał(a): co tobą kierowało kiedy o Lucjanie pisałeś ''ped.ał-plantator'' ?
widzisz łgarzu jak cię przytkało? :]
kolejny raz o to pytam a ty niby taki ''łączący'' a kiedy wychodzi prawda o tobie tchórzysz uciekając od wyjaśnień ...hahaha
PIS-PO-PRL napisał(a): "Naukowcy stwierdzili - pisze "The Independent" - że 20 proc. wszystkich tam hospitalizowanych z powodu COVID-19 zmarło. Liczba ta jest porównywalna z liczbą zmarłych "w normalnych czasach", wśród osób przyjętych z powodu zaburzeń oddechowych"
pewnie fejknius :D
Horus napisał(a): co tobą kierowało kiedy o Lucjanie pisałeś ''ped.ał-plantator'' ?
widzisz łgarzu jak cię przytkało? :]
kolejny raz o to pytam a ty niby taki ''łączący'' a kiedy wychodzi prawda o tobie tchórzysz uciekając od wyjaśnień ...hahaha