ladaco napisał(a): klub skupiony wokół piwnicy paryskiej w obronie własnych szemranych interesów prowadzi dzieciaków do przepaści.., ci goście to bardzo niebezpieczni ludzie.., rodzice, chrońcie swoje dzieci..[img=1603917080_2q1ah0y.jpg]
~~Sinoniebieska Sałata napisał(a):ladaco napisał(a): klub skupiony wokół piwnicy paryskiej w obronie własnych szemranych interesów prowadzi dzieciaków do przepaści.., ci goście to bardzo niebezpieczni ludzie.., rodzice, chrońcie swoje dzieci..[img=1603917080_2q1ah0y.jpg]
fajna fotka , ten w okularach kogoś mi przypomina
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):~~Sinoniebieska Sałata napisał(a):ladaco napisał(a): klub skupiony wokół piwnicy paryskiej w obronie własnych szemranych interesów prowadzi dzieciaków do przepaści.., ci goście to bardzo niebezpieczni ludzie.., rodzice, chrońcie swoje dzieci..[img=1603917080_2q1ah0y.jpg]
fajna fotka , ten w okularach kogoś mi przypomina
Niedawno szczekaliście ,że to dzieci strajkują ,ja tu widzę same dorosłe osoby .
~~Bakłażanowa Szydlica napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a):~~Blond Grab napisał(a):ladaco napisał(a): Nieodłączny element wszystkich lewackich protestów!
Zbić kasę na frajerach!
Tak się robi kasę na mądrych bezobjawowo
Jeżeli o kasę Ci chodzi to przyjrzyj się fiszce z wypłaty ile Ci potrącają co miesiąc, do tego dolicz jeszcze 20 % tzw. ZUS pracodawcy i składki na Fundusz Pracy ... zadaj sobie pytanie czemu mamy 23% VAT, miało być 22 ... i na każdym kroku opłaty sądowe, skarbowe, lokalne, parkingowe ... w radiu apel - potrzeba 50 tys. na terapię komórkami macierzystymi dla dziecka - NFZ nie refunduje - naprawdę tylko demonstracje Cię uwierają w tym kraju ?
Ale w tym roku, całkiem niedawno zapadła decyzja o nieobniżaniu stawki vat do 22% bo budżet nie jest stać ... drą z was skórę, a wy nawet nie wiecie ... baby drą się wypierdalać jak te chamki ... tyle wiecie ?
Czyli wg. twojej logiki, winny jest ten co nie obniżył podatku a nie ten co go podniósł?
Grabie , odpowiedz na pytanie , kto podniósł wat do 23% , odpowiedz dlaczego wtedy nikt nie protestował .
Przecież to twój pisdzielski rząd rządzi 5 lat i dlaczego do tej pory nie obniżył tego VATu tylko ciągle powtarza ,że go obniży .Właśnie dlaczego ty i twoi kamraci nie protestowaliście ?
~Jaskraworóżowy Przebiśnieg napisał(a): Kaczyński to zdrajca Polski[img=1603996450_2e04t8h.jpg]