Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:06
No to wszystko jasne, liderki się już wyłoniły i ogłosiły :D Chociaż jestem za dostępem do aborcji w niektórych przypadkach ,to wiedziałem że ktoś zaraz będzie chciał się na tym strajku wywindować i zabłysnąć. Tak więc drogie młode panie, kolejny raz zrobili z ludzi pośmiewisko. Witamy w dorosłym świecie :)

ps nawet 13 postulatów już ogłosiły :D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Karmelowy Przetacznik niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:11
~~Brązowy Dyptam napisał(a): No to wszystko jasne, liderki się już wyłoniły i ogłosiły :D Chociaż jestem za dostępem do aborcji w niektórych przypadkach ,to wiedziałem że ktoś zaraz będzie chciał się na tym strajku wywindować i zabłysnąć. Tak więc drogie młode panie, kolejny raz zrobili z ludzi pośmiewisko. Witamy w dorosłym świecie :)

No i co z tego? Chodzi przecież o wolność. Ten rząd powinien upaść.
~~Ciemnopiwny Sundaville niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:19
Chcesz wolności jedz na Białoruś .Tam masz zapewnioną wolność i i opiekę OMON-u.
Tam cię chętnie przyjmą,sprawdzone byłyśmy nie dawno poturbowane z siniakami na ciele wróciłyśmy przy pomocy Polskiej Ambasady.Tam Rząd się trzyma moooccnno???
~Brunatnofioletowa Jasnota niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:19
He he he
Postulują "stóp faszyzmowi", a popierają zabijanie niewinnych ludzi tylko dlatego, że mają zespół Downa czy Tourette'a.
To tak jak najpierw krzyczycie Stóp Mowie Nienawiści poczym idziecie z hasłami "Make War, no pis", zachęcacie do je**nia, wyp***dalania.
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 15:28
W niedzielę Strajk Kobiet ogłosił wstępny skład Rady Konsultacyjnej. Znalazło się w niej wiele kontrowersyjnych postaci, m.in. prof. Monika Płatek, Piotr Szumlewicz i Michał Boni. Wśród postulatów, oprócz kwestii aborcji, znalazły się te charakterystyczne dla ruchów LGBT i antyklerykalnych.

Środa: Lempart jest Wałęsą dzisiejszych czasów
– Marta Lempart jest Lechem Wałęsą dzisiejszych czasów – stwierdziła w TVN prof. Magdalena Środa. Znana m.in. z regularnego używania wulgaryzmów w...

zobacz więcej
– Rada ma pracować nad tym, aby głosy masowych protestów w Polsce (...) zebrać i uporządkować. Tak, aby żaden głos nie zginął – przekazała w niedzielę mediom Marta Lempart, liderka Strajku Kobiet.

Dopisane 02.11.2020r. o godz. 15:28:

Jeszcze dwie ciekawostki o członkach Rady .

Michał Boni ministrem administracji i cyfryzacji w rządzie Donalda Tuska w latach 2011-2013. W latach PRL został zarejestrowany jako Tajny Współpracownik SB. Przez lata temu zaprzeczał, po czym, w 2007 r., przyznał się do tego.

Szumlewicz to kontrowersyjny lewicowy publicysta, usunięty w 2019 r. z OPZZ. Z kolei sama Suchanow, znana feministka, była w przeszłości oskarżana przez znanego z pobicia działacza pro-life Michała Sz. ps. „Margot” o molestowanie seksualne.
~~Zielona Róża niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:30
~~Karmelowy Przetacznik napisał(a):
~~Brązowy Dyptam napisał(a): No to wszystko jasne, liderki się już wyłoniły i ogłosiły :D Chociaż jestem za dostępem do aborcji w niektórych przypadkach ,to wiedziałem że ktoś zaraz będzie chciał się na tym strajku wywindować i zabłysnąć. Tak więc drogie młode panie, kolejny raz zrobili z ludzi pośmiewisko. Witamy w dorosłym świecie :)

No i co z tego? Chodzi przecież o wolność. Ten rząd powinien upaść.

A o jaką wolność Ci chodzi bo według mnie takiej jak teraz jest nigdy jeszcze nie było. Obrażanie, opluwanie policji, polityków i innych, którzy mają odmienny pogląd jest od czasu PIS normalnością. Powiedz co będzie po upadku rządu. Nowe wybory i tak wygra PiS ale być może nie będzie miał większości. I co ? Parę następnych lat przepychanek, brudnych koalicji i tego poprzedniego badziewia. Ludzie ogarnijcie się. róbcie tak aby wygrać następne wybory, wygrać demokratycznie. Anarchia do której zmierzacie spowoduje, że będziecie się bali wychodzić na ulicę bo jakiś lewak dla zabawy będzie chciał zrobić wam eutanazję obcinając głowę albo zasadzi wam kosę pod żebra.
~~Brązowy Dyptam niezalogowany
2 listopada 2020r. o 15:31
Wiedziałem , że to jak szybko powstało, tak i szybko padnie, zaraz zaczną się pewnie zbiórki pieniędzy, kilku cwaniaków przygarnie kasę i tyle z tego będzie. Tak niedawno było z kod, a ludzie na błędach nic się nie nauczyli. Myślałem że chociaż raz coś wskóramy, córka była na proteście, a tam tęczowe kolory, na jakiego .... mieszać te dwa osobne tematy, geje będą robić sobie skrobanki?
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 15:38
~~Brązowy Dyptam napisał(a): Wiedziałem , że to jak szybko powstało, tak i szybko padnie, zaraz zaczną się pewnie zbiórki pieniędzy, kilku cwaniaków przygarnie kasę i tyle z tego będzie. Tak niedawno było z kod, a ludzie na błędach nic się nie nauczyli. Myślałem że chociaż raz coś wskóramy, córka była na proteście, a tam tęczowe kolory, na jakiego .... mieszać te dwa osobne tematy, geje będą robić sobie skrobanki?

Przywódczyni Lempart , już się pochwaliła że na jej konto zrzutka.pl wpłynęło milion sto tysięcy .

Zrzutka.pl to narzędzie do tworzenia zbiórek internetowych na dowolny cel (np. prezent, wyjazd, własny biznes, akcja charytatywna)
Bezpieczniejsze od faktur Kijowskiego , z tego nikt nie rozlicza .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.