Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~Brązowopłowy Koleus niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:49
Co jeszcze wymyślicie,już się Wam głowach przewraca.Dzisiaj jest dzień zadumy i wspomnień zmarłych a te niby kobiety będą klnąć i mordy drzeć, dość dyktatury kobiet jak krzyczała niegdyś w sejmie wasza prowodyrka.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 10:50
~~Nadżółkły Kuklik napisał(a):
~Ceglastobrązowa Tawułka napisał(a): Ja nie słyszałem żeby wcześniej nazywano Trybunał Konstytucyjny Andrzeja Rzeplińskiego ???!!!

Może dlatego Pani nie słyszała że Trybunał Konstytucyjny ,którego Prezesem był Andrzej Rzepliński nie nazywano Trybunałem Konstytucyjnym Andrzeja Rzeplinskiego ponieważ On został wybrany zgodnie z literą prawa a pani Przyłębska NIE.
Poza tym ,,chyba Pani zauważa , że mówiąc w ten sposób dajemy do myślenia ,że to nie jest
Trybunał Konstytucyjny tylko jakaś grupa ludzi z panią Przyłębską na czele.

Wyjaśnij nam nieświadomym gdzie zostało złamane prawo przy wyborze Pani Przyłębskiej .
Jest spór prawników co do procedury powołania , nie takim jak Ty czy ja pisać w kwestiach o których sami prawnicy mogą tylko powiedzieć :

Konstytucjonalista: Wybór Julii Przyłębskiej na prezesa TK „może budzić wątpliwości”

MOŻE budzić wątpliwości , Ty wiesz lepiej że wybrana niezgodnie z prawem , tak mówią politycy PO a Ty posłuszna ich TUBA powtarzasz .

W tej grupie ludzi są sędziowie wybrani gdy większość sejmową miało PO-PSL , dlaczego oni tam zasiadają i uczestniczą w posiedzeniach prowadzonych przez Panią Prezes .
235
ladaco
2 listopada 2020r. o 10:51
Moje postulaty: koniec piekła mężczyzn (piwo, strzelnice i kluby go-go za darmo) kobiety tylko w pończochach (podkolanówki i rajstopy zakazane) 4 dniowy tydzień pracy. 10% PKB na operacje powiększania biustu. Zakaz odkurzania w weekendy. Ban na tureckie seriale.
~~Kanarkowa Aksamitka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:53
13926
qwax_
2 listopada 2020r. o 11:00
Jednym z postulatów Strajku Kobiet jest ochrona osób LGBT.
Nie, te protesty wcale nie są sterowane i inspirowane z zewnątrz ;)
Zwykła zbieżność z postulatami lewackimi ;)

„Historię piszą zwycięzcy” - dlatego od 200 lat nie znamy polskiej historii. ***** ***
~Kakaowa Kalia niezalogowany
2 listopada 2020r. o 11:01
Straszna gimbusiarnia w tym Bolesławcu.
~~Kanarkowa Aksamitka niezalogowany
2 listopada 2020r. o 11:10
~Czarnofioletowa Stokrotka napisał(a): pis musi odejść.
Kaczyński wyp... z Polski

Przeszedłeś TVNowskiemózgopranie? Zastanów się co popierasz.

Polska jest demokratyczna wolno protestować, ale zgodnie z prawem. Te protesty są łamaniem prawa, a organizatorzy poniosą tego konsekwencje. Narażają życie i zdrowie ludzkie na co jest paragraf karny.
14240
M21W2
2 listopada 2020r. o 11:23
Horus napisał(a): to o co twoim zdaniem?

napisz bo ja się wybieram ponownie a nie wiem czy robię słusznie...:)

Jeżeli uważasz że w imię interesów liberalno -lewackich środowisk można narażać zdrowie i życie Polaków to idź .

Zauważyłem jedno , od kiedy protesty zostały upolitycznione , od kiedy zaatakowano kościół i wysunięto postulaty odsunięcia legalnego rządu od władzy Ty zaczynasz ochoczo popierać a nawet uczestniczyć w pochodach .

Jeżeli się mylę to napisz co Tobą kieruje że idziesz .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza