Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
W poniedziałek bolesławianie będą protestować
~~Tabaczkowa Sałata niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:18
~~Ciemnopiwny Sundaville napisał(a): TY też mogłeś upaść !Nie czułeś tego. A gdzie byłęś podczas wyborów?Skoro większość Jego wybrała. Racje ma większość a nie mniejszość to jest demokracja.I musisz to zrozumieć.

Pod warunkiem że to ich większość wygrała. Jak nie ich to trzeba demonstrować. Ot lewacka logika.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Szaropopielata Perowskia niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:20
chyba kaczego prawa ????
~Pomarańczowoczerwona Róża niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:21
Wtorek lockdown Niemcy, czwartek Anglia .A w Polsce jakieś grupy ludzi chodzą sobie i protestują w środku pandemi .Gdzie jest Policja czy nie ma kary dla tych ludzi .Kto jest organizator tych spacerów?
~~Zielonkawobłękitny Tojeść niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:27
Trybunał Konstytucyjny Rzeplińskiego wraz z Tuskiem ukradli moje pieniądze z OFE - gdzie wtedy byliście?
~Bławatkowy Floks niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:28
Brawo kobiety!!!Walczcie o siebie!
2 listopada 2020r. o 10:29
Horus napisał(a): to o co twoim zdaniem?

napisz bo ja się wybieram ponownie a nie wiem czy robię słusznie...:)

O siłowe obalenie tego rządu.
A niektórym o zwykłą zadymę.
~~Tabaczkowa Sałata niezalogowany
2 listopada 2020r. o 10:31
~~Zielonkawobłękitny Tojeść napisał(a): Trybunał Konstytucyjny Rzeplińskiego wraz z Tuskiem ukradli moje pieniądze z OFE - gdzie wtedy byliście?

Większość nie rozumie co to OFE. Nie wie ile pieniędzy ukradli. A było to średnio 15 tys na ubezpieczonego. Ale wtedy wszystko cichutko było.....
2 listopada 2020r. o 10:33
~~Złotawy Czosnaczek napisał(a): Komuna wraca ,tylko dlaczego kosztem nieświadomych dzieci?

Bo są najłatwiejszym celem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza