PIS-PO-PRL napisał(a):PanM napisał(a):
Zakładane wątki to zaczyn do polemik o nurtujących problemach sceny politycznej. Próba wysondowania jak na to reaguje opinia społeczna.
Przecież Pan te wątki zakłada od lat. Jeszcze przed PISem Pan to robił, gdy TV tak kościołem po oczach nie waliła i było go tam jak na lekarstwo.
I jak pan słusznie zauważył, reakcja była przeważnie zawsze taka sama. Ludzie Panu tłumaczyli pewne rzeczy (jak choćby te o chrzcie polski i początkach państwowości) a Pan jak to Pan, po 3 miesiącach zakładał niemal identyczny wątek. No ile można sondować? Może niech Pan te wątki zakłada na jakimś typowa ateistycznym portalu. Tam samych oświeconych i mądrych ludzi Pan znajdzie
Wy tu na etacie z kolegą Falco jesteście. Innej opcji nie ma :D
PIS-PO-PRL napisał(a):PanM napisał(a):
Wy tu na etacie z kolegą Falco jesteście. Innej opcji nie ma :D
na jakim znowu ''etacie''?
Przemek robi to z nudów a ja ...może ''hobby'' :]
ale na dzisiaj koniec ...
teraz troszkę przyjemności , jutro rano obowiązki ale popołudniu wrócę ...
w pracy pomyślę o jakimś nowym temacie ..
mam pewien pomysł ...chodzi mi o zapytanie forumowiczów o wyższość żurku staropolskiego nad pierogami ruskimi...
czy tak jest w istocie a jeśli tak to dlaczego?
PanM napisał(a): [p.s -- jak się mają modlitwy do pandemii , bo dalej nie wiem.
PanM napisał(a):PIS-PO-PRL napisał(a):PanM napisał(a):
Od lat 70 codziennie musiałem słuchać w publicznej TV co robi towarzysz sekretarz ..................
jest o czym wspominać ...:][img=1604612463_uxmugoa.jpg]
Horus napisał(a):
mam pewien pomysł ...chodzi mi o zapytanie forumowiczów o wyższość żurku staropolskiego nad pierogami ruskimi...
PIS-PO-PRL napisał(a):Horus napisał(a):
W porównaniu do dwóch ostatnich jakie założyłeś, to będzie zdecydowanie krok w dobrym kierunku :D
PIS-PO-PRL napisał(a):Horus napisał(a):
W porównaniu do dwóch ostatnich jakie założyłeś, to będzie zdecydowanie krok w dobrym kierunku :D