~~Morska Cebula napisał(a): ~Bursztynowy Rozchodnik napisał(a): "wiarygodne także po kilku dniach" ? Raczej od samego początku niewiarygodne.Brzydzę się ludźmi którzy podkręcają tą pseudo epidemię
to nie jest pseudo pandemia , skoro się nie znasz i masz sieczkę w glowie to nie wypowiadaj na forum swoich idiotymzow tylko sie zastanow i obys nigdy nie byl ofiara tej pandemii...bo takich cwaniakow ,ktorzy uwazali tak samo jak ty juz bylo troche..i co??? o dziwo zmienili zdanie, bo wirus nie zle po nich pojechal...
Ile osób zmarło z powodu wirusa? Znasz kogoś? Ja znam takich co umarli bo nigdzie nie mogą się dostać, bo wlewy im są ciągle przesuwane, operacje na które czekali latami nie dochodzą do skutku. Nie widzisz, że ktoś sobie robi niezły biznes na wirusie. Zobacz co się dzieje z przedsiębiorcami, myślisz, że wszystkie kebaby się utrzymają. Wirus jest ale nie jest on tak groźny jak to co grupa przy władzy robi z obywatelami. Zobacz w marketach z zagranicznym kapitałem nie ma wirusa. Niedługo i to na twoich oczach okaże się, że nie będzie już małych i średnich POLSKICH firm. I spełni się proroctwo PREMIERA. Lubisz ryż? Ja wolę ziemniaki. OBUDŹ SIĘ.