Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest kobiet na ulicach Bolesławca
~Rudobrązowa Papryka niezalogowany
6 listopada 2020r. o 22:28
"Świat znowu ma być dostępny tylko dla silnych, idealnych, zdrowych, pięknych ludzi...“
Jak dobrze, że jestem silna, idealna, zdrowa i piękna. Nic mi nie grozi
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Ciemnogranatowy Moszenki niezalogowany
6 listopada 2020r. o 22:59
Ciekawe ile będzie nowych zachorowań
~~Spopielały Ognik niezalogowany
6 listopada 2020r. o 23:02
Po tym jak się wyjaśniło kto tym "strajkiem" zarządza i kręci można poznać po obecności w pochodzie bolesławiecki motłoch o ilorazie inteligencji barana z Mięcięcina Dolnego lub ludzi wypalonych z nienawiści, albo , co usprawiedliwione, ludzi niespełna rozumu.
~Jasnogranatowa Truskawka niezalogowany
6 listopada 2020r. o 23:36
Ludzie co się z wami dzieje? W jakim wy świecie żyjecie? Żygać mi się chce jak czytam te brudy o tym, że ogólnie mówiąc covid to ściema, a skali zakażeń winne są protestujący kobiety?!? Gdyby tobie człowieku ktoś kazał nosić w sobie zdeformowany, niewykształcony i niezdolny do samodzielnej egzystencji płód i jeszcze kazał ci go urodzić, a następnie musiałbyś zamiast chrztu planować jego pogrzeb- czy byłbyś zadowolony???? Takie kobiety z porodówki trafiają prosto do psychiatry, weź żyj z takim widokiem -zmasakrowanego płodu, który zdrowego i normalnego dziecka nie przypomina? A co jak to zdarzy się tobie, twojej siostrze, dziewczynie,córce,kuzynce? Co powiesz wtedy???? Kim trzeba być żeby robić kobietom taką krzywdę. To bestialstwo! Wszystkie cywilizowanej kraje nie pozwalają kobietom cierpieć. Mała je krzywda spotkała mając w sobie taki płód? To nie są dzieci z autyzmem, z którym da się żyć, to są całkowite deformacje płodu, takie dziecko rodzi się, odczuwa ból a następnie umiera w inkubatorze? Ludzie co z Wami????? Nikt nie mówi o zwyczajnej "skrobance" brzydko mówią lecz o sytuacji totalnie dramatycznej dla tej kobiety, jej bliskich a przede wszystkim dla płodu, który po narodzinach skazany jest na ŚMIERĆ! Ludzie doinformujcie się! Jeśli nie rozumiecie czegoś to chociaż idiotów z siebie nie róbcie tymi postami i nie wypowiadajcie się!
A co do covid-19, to potwierdzam, to straszna choroba, ja chorowałam 3 tygodnie, znam innych którzy też na to zachorowali i znam też tych którzy przez covid zmarli. Covid to nie jest ściena czy bajka, to nasza rzeczywistość!
~~Szarożółty Cząber niezalogowany
7 listopada 2020r. o 7:05
wolność wyboru jest przy urnie, nie na ulicy, trzeba było głosować, jak były wybory....
~~Izabelowy Mamutowiec niezalogowany
7 listopada 2020r. o 7:14
Policja bardzo przyjażnie zabezpieczyła protest,jednocześnie bardzo dokładnie został on filmowany kamerą na podczerwień,PO CO?
~~Grafitowa Malwa niezalogowany
7 listopada 2020r. o 7:30
~Jasnogranatowa Truskawka napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? W jakim wy świecie żyjecie? Żygać mi się chce jak czytam te brudy o tym, że ogólnie mówiąc covid to ściema, a skali zakażeń winne są protestujący kobiety?!? Gdyby tobie człowieku ktoś kazał nosić w sobie zdeformowany, niewykształcony i niezdolny do samodzielnej egzystencji płód i jeszcze kazał ci go urodzić, a następnie musiałbyś zamiast chrztu planować jego pogrzeb- czy byłbyś zadowolony???? Takie kobiety z porodówki trafiają prosto do psychiatry, weź żyj z takim widokiem -zmasakrowanego płodu, który zdrowego i normalnego dziecka nie przypomina? A co jak to zdarzy się tobie, twojej siostrze, dziewczynie,córce,kuzynce? Co powiesz wtedy???? Kim trzeba być żeby robić kobietom taką krzywdę. To bestialstwo! Wszystkie cywilizowanej kraje nie pozwalają kobietom cierpieć. Mała je krzywda spotkała mając w sobie taki płód? To nie są dzieci z autyzmem, z którym da się żyć, to są całkowite deformacje płodu, takie dziecko rodzi się, odczuwa ból a następnie umiera w inkubatorze? Ludzie co z Wami????? Nikt nie mówi o zwyczajnej "skrobance" brzydko mówią lecz o sytuacji totalnie dramatycznej dla tej kobiety, jej bliskich a przede wszystkim dla płodu, który po narodzinach skazany jest na ŚMIERĆ! Ludzie doinformujcie się! Jeśli nie rozumiecie czegoś to chociaż idiotów z siebie nie róbcie tymi postami i nie wypowiadajcie się!
A co do covid-19, to potwierdzam, to straszna choroba, ja chorowałam 3 tygodnie, znam innych którzy też na to zachorowali i znam też tych którzy przez covid zmarli. Covid to nie jest ściena czy bajka, to nasza rzeczywistość!

Nareszcie głos rozsądku!!:)
~~Czerwonobrunatny Nachyłek niezalogowany
7 listopada 2020r. o 7:30
~Jasnogranatowa Truskawka napisał(a): Ludzie co się z wami dzieje? W jakim wy świecie żyjecie? Żygać mi się chce jak czytam te brudy o tym, że ogólnie mówiąc covid to ściema, a skali zakażeń winne są protestujący kobiety?!? Gdyby tobie człowieku ktoś kazał nosić w sobie zdeformowany, niewykształcony i niezdolny do samodzielnej egzystencji płód i jeszcze kazał ci go urodzić, a następnie musiałbyś zamiast chrztu planować jego pogrzeb- czy byłbyś zadowolony???? Takie kobiety z porodówki trafiają prosto do psychiatry, weź żyj z takim widokiem -zmasakrowanego płodu, który zdrowego i normalnego dziecka nie przypomina? A co jak to zdarzy się tobie, twojej siostrze, dziewczynie,córce,kuzynce? Co powiesz wtedy???? Kim trzeba być żeby robić kobietom taką krzywdę. To bestialstwo! Wszystkie cywilizowanej kraje nie pozwalają kobietom cierpieć. Mała je krzywda spotkała mając w sobie taki płód? To nie są dzieci z autyzmem, z którym da się żyć, to są całkowite deformacje płodu, takie dziecko rodzi się, odczuwa ból a następnie umiera w inkubatorze? Ludzie co z Wami????? Nikt nie mówi o zwyczajnej "skrobance" brzydko mówią lecz o sytuacji totalnie dramatycznej dla tej kobiety, jej bliskich a przede wszystkim dla płodu, który po narodzinach skazany jest na ŚMIERĆ! Ludzie doinformujcie się! Jeśli nie rozumiecie czegoś to chociaż idiotów z siebie nie róbcie tymi postami i nie wypowiadajcie się!

Nareszcie głos rozsądku!!:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.