Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Protest kobiet na ulicach Bolesławca
~~Liliowoniebieski Szafirek niezalogowany
6 listopada 2020r. o 20:27
To nie wstyd dla portalu a metoda. Nie pokazywać kto "strajkuje" i krzyczy, a ilu jest buntowników. Na żadnym filmie czy nagraniu z buntów nie zobaczysz protestujących "od przodu", co najwyżej tych, którzy chcą się pokazać. Reszta to tchórze chowającym się za kartonami czy planszami z wulgaryzmami. To rodzaj metodyki lewackiej. Jak u komunistów - baza i nadbudowa. Najbardziej boli, że władza i jej organy, pozwalają na zarażanie młodzieży wirusem lewactwa. Przecież stanowiący większość tych protestów małolaci i nastolatkowie nawet nie mają świadomości, że są manipulowani. Idą "protestować", bo to fajne, luzackie, takie "dorosłe", buntownicze, jajcarskie... Drą buzie nie znając historii, polityki a przede wszystkim realiów. W imię czego? Wyroku TK? Bynajmniej, tu chodzi o anty PiS i interesy liberalno-lewackiej opozycji, a ta ma interesy ogromnej większości kobiet w tzw. totalnym poważaniu. Od zawsze.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Żółtopomarańczowa Facelia niezalogowany
6 listopada 2020r. o 20:29
Nie ma czegoś takiego jak usunięcie uszkodzonego płodu. Jest to zabicie nienarodzonego dziecka. Człowieka, który już został poczęty. Istoty ludzkiej w 100%. Jak można zabić dziecko???
235
ladaco
6 listopada 2020r. o 20:30
apeluję do wszystkich biorących udział w tych śmierćspacerach:
NOŚCIE MASKI Z TYM HITLEROWSKIM SYMBOLEM NA CODZIEŃ..
dajcie normalnym ludziom szansę na omijanie was szerokim łukiem..
nawet najbardziej śmiercionośne gady ostrzegają sykiem lub grzechotaniem przed atakiem..
[img=1604691037_4rnlegy.jpg]
~~Izabelowa Runianka niezalogowany
6 listopada 2020r. o 20:30
Protestacyjny protest? Bez uszczypliwości, ale proszę CZYTAJCIE zanim coś wrzucicie....
~~Kakaowa Psianka niezalogowany
6 listopada 2020r. o 21:24
Nie strajkujesz...Twój wybór...
~Złotawordzawy Rozchodnik niezalogowany
6 listopada 2020r. o 21:25
Lemingi się wykruszają. Ta inteligentniejsza część ludzi przejrzała na oczy i sama zobaczyła, że to obciach dawać się urabiać przez Lempart. Teraz to już dzień po dniu będzie takie sito i na samym końcu zostanie już tylko sama patologia z tekturkami i może ten śmieszny człowieczek prowadzący cały ten kabaret.
15845
#MissWiedzyUczuc nieaktywny
6 listopada 2020r. o 21:26
Kochajmy każde życie :)[img=1604694370_tmty51k.jpg]

kochaj, a będziesz kochany...
~~Kakaowa Psianka niezalogowany
6 listopada 2020r. o 21:42
Ja urodziłam chore dziecko wiedząc że będzie chore. Tak ,to był mój wybór . Ale po latach wiedząc jak BAARRRDDZZZOOO mi PAŃSTWO pomogło to płakać mi się chce.
Nadal borykam się z chorobą dziecka , kochając je mocno. Dziecko cierpi bardzo a my przy nim. Nie każdy ma siłę przez to przejść. Przy mnie po urodzeniu inna matka zostawiła swoje chore dziecko w szpitalu. Wszyscy byli zszokowani i psy wieszali na tej kobiecie.
Nikt nie pomyślał dla czego tak postąpiła .
Musi być wolny wybór, to nasze ciało . Jak mogłabym cofnąć się wstecz o te kilkanaście lat , mając świadomość przez co będę przechodzić i jak cierpieć będzie moje dziecko to nie wiem co bym zrobiła....ale to byłby już mój wybór i moje sumienie.
Ale tego nikt nie zrozumie , kto nie ma kontaktu z takimi przypadkami lub takie właśnie dziecko w rodzinie. Najlepiej pluć jadem bez chęci zrozumienia problemu , i kazać rodzić po trupach.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza