~~Purpurowa Czarnuszka napisał(a): Panie Lucjanie powoli dochodzę do wniosku, że należy opuścić tę lewacką melinę. Niech się tutaj gotują we własnym kodziarskim sosie.
M21W2 napisał(a):~~Malinowy Krwawnik napisał(a):M21W2 napisał(a): Januszku Horus , zawiodłeś mnie , mogłeś trochę więcej popuścić wodze swojej fantazji .
Zobacz M21 jaka z ciebie miernota przez 3 lat robiłem sobie jaja ,że jestem Antek Szeląg a ty łykałeś jak pelikan te bzdury ,pisałeś panie Antoni i dopiero niedawno się połapałeś ,że robiłem z ciebie jaja ,Jedno tylko ci powiem ,musiał byś jeszcze raz założyć solidarność ,żeby zrobić dla społeczeństwa jedną dziesiątą co ja zrobiłem nie chwaląc się w internetach ,Ja mam u znajomych szacunek a ty politowanie .
Zmieniłeś troszeczkę ton , bardzo się cieszę , kłamca jednak z Ciebie nie wylazł , pochlebiasz sobie , nigdy nie pisałem z żadnym Antkiem Szelągiem , po raz pierwszy to nazwisko ktoś podał mniemam że Ty piszący anonimowo w 2015 r . Kłamstwo bardzo szybko wyszło na jaw sam to potwierdziłeś .
Po pięciu latach powtórzyłeś to samo niedawno podając je Pannie .
Od razu Panne poinformowałem o fałszywym Antku .
Zabawny jesteś , pisanie w internecie uważasz za walkę , to można co najwyżej
porównać do walki Don Kichota z wiatrakami .
Nie interesuje mnie ocena Twoja i Twoich znajomych .
Lituj się nad sobą Don Kichocie .
Horus napisał(a):~~Purpurowa Czarnuszka napisał(a): Panie Lucjanie powoli dochodzę do wniosku, że należy opuścić tę lewacką melinę. Niech się tutaj gotują we własnym kodziarskim sosie.
najlepiej jak zrobicie to razem ...
macie tyle wspólnego ...obgadacie to sobie...przy piwku ...hahaha
skorn napisał(a):M21W2 napisał(a): jest grupa posłów i panie ze stowarzyszenia za życiem którzy proponują podniesienie tego zasiłku do 2000 zł .
Wątpię czy to przejdzie w obecnej sytuacji .
PiS wywala 500+ na każdego, kto ma dziecko. Gdyby ktoś tam poszedł po rozum do głowy to te miliardy można by spożytkować własnie w takich przypadkach. Zawsze można pomarzyć...
~~Malinowy Krwawnik napisał(a):Horus napisał(a): a dzisiaj wszyscy bez wyjątków odcinają ''kupony'' od dawnej świetności ...
świetności którą przekuli na własne ,partykularne interesy...
jednym pozostały fortuny a inni po łokcie z rękoma w ''nocnikach''
kto zyskał a kto stracił?
kto odpowie?
Na pewno zyskał Lucjan ,medialnie ,wszędzie dziada pełno .