~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Horus napisał(a): a dzisiaj wszyscy bez wyjątków odcinają ''kupony'' od dawnej świetności ...
świetności którą przekuli na własne ,partykularne interesy...
jednym pozostały fortuny a inni po łokcie z rękoma w ''nocnikach''
kto zyskał a kto stracił?
kto odpowie?
Na pewno zyskał Lucjan ,medialnie ,wszędzie dziada pełno .
Najwięcej zyskałeś Ty , pisałeś że jesteś niewiele młodszy ode mnie , zapewne tchórzliwie w tamtych czasach siedziałeś jak mysz pod miotłą .
Teraz Twoje knajackie zachowanie nikomu nie przeszkadza , osobiście toleruję ulicznika , sam udowadniasz to swoimi wpisami .
Nie obrażaj Horusa , porównaj ilość jego postów do moich sprawdź kogo wszędzie pełno .
Miłego wypoczynku jutro , idę wywiesić Flagę - Święto Odzyskania Niepodległości .
Dopisane 10.11.2020r. o godz. 19:49:
Horus napisał(a): ~~Malinowy Krwawnik napisał(a): Horus napisał(a): a dzisiaj wszyscy bez wyjątków odcinają ''kupony'' od dawnej świetności ...
świetności którą przekuli na własne ,partykularne interesy...
jednym pozostały fortuny a inni po łokcie z rękoma w ''nocnikach''
kto zyskał a kto stracił?
kto odpowie?
Na pewno zyskał Lucjan ,medialnie ,wszędzie dziada pełno .
to prawda...
a teraz popatrz na jego kolejną voltę...
on już wie że pisdzielce ponoszą klęskę za klęską...
co teraz robi?
tak jak kiedyś ''sprzedał'' idee ''s'' tak dzisiaj ''sprzedaje'' pisdzielców i już otwarcie przyznaje że najbliżej mu do ''konfederatów'' ..;)
Janusz zacznę Ciebie traktować poważnie ja przestaniesz insynuować i zrozumiesz co Tobie mówiłem , nie jestem przywiązany do żadnej partii , dziś kibicuję PiS-owi i Konfederacji .
Nie życzę im przedterminowych wyborów , piszę co widzę bez względu kogo dotyczy .
Potrafię skrytykować Brauna i podziwiać ich za wielki patriotyzm .
Dawaj oklepane formułki .