Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): Biedronka przy Chrobrego otwarta...rampa też ...
chociaż w ostatnich dniach żebracy opoje stoją przy drzwiach ...;)
Słoniu razem z nimi ... to kiedy ta rozprawa bogu ? Kiedy Sąd Ostateczny ?
Zastosowana autokorekta
~~Chabrowa Mięta napisał(a):Pannazdzieckiem napisał(a):Horus napisał(a): Biedronka przy Chrobrego otwarta...rampa też ...
chociaż w ostatnich dniach żebracy opoje stoją przy drzwiach ...;)
Słoniu razem z nimi ... to kiedy ta rozprawa bogu ? Kiedy Sąd Ostateczny ?
Horusie olej tego pijaka bo on cały czas Cię prowokuje jakimś mordobiciem ,znam to z autopsji taki s...iel skakał wiec dałem mu w mordę, żul wylądował w szpitalu i po kilku tygodniach dostałem pismo od jego prawnika ,że uszkodziłem mu głowę i żąda zadość uczynienia w kwocie 5 tys .Podobnie próbuje cię ograć ten cwaniaczek .
~~Pawi Oczar napisał(a): Dzisiaj "sabat czarownic" (Strajk Kobiet) wysłał przeciwko dziennikarce TVP oprycha, który ją poturbował, wypchnął za drzwi uniemożliwiając udział w konferencji prasowej.
Nowy etap rewolucji neo-marksistowskiej - terror psychiczny i - już :( - fizyczny
~~Pawi Oczar napisał(a): Dzisiaj "sabat czarownic" (Strajk Kobiet) wysłał przeciwko dziennikarce TVP oprycha, który ją poturbował, wypchnął za drzwi uniemożliwiając udział w konferencji prasowej.
Nowy etap rewolucji neo-marksistowskiej - terror psychiczny i - już :( - fizyczny
Horus napisał(a): ... ponownie skończy przed sędzią ...
~~Jasnoczerwona Porzeczka napisał(a):~~Pawi Oczar napisał(a): Dzisiaj "sabat czarownic" (Strajk Kobiet) wysłał przeciwko dziennikarce TVP oprycha, który ją poturbował, wypchnął za drzwi uniemożliwiając udział w konferencji prasowej.
Ty jakiś niekumaty jesteś ,kazałem ci wypierda**ć ,dlaczego nie słuchasz dzbanie ?