~~Rudobrunatnyrudawy Ambrowiec niezalogowany 12 listopada 2020r. o 10:44
PanM napisał(a):
Poza tym akurat to święto zawładnięte zostało przes skrajnych narodowców i nie dziwi że normalni spokojni tolerancyjni obywatele nie chcą wpisywać się w ich retorykę.
Retorykę ludzi nie uznających kompromisów / dodam ludzi bardzo religijnych
Znów brednie wypisujesz? Ktoś ci biedaku święto ukradł?
Ktoś ci zakazał świętować? Ty nie potrafisz ze swoim myśleniem świętować niepodległości.
Sam nie uznajesz kompromisów , ciągle te same głupoty wypisujesz. Może w końcu nas zaskoczysz samodzielnym myśleniem? Bo jak na razie dalej powielasz palkota.
~~Pąsowa Czereśnia niezalogowany 12 listopada 2020r. o 16:51
emem napisał(a):
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): Mam przy okazji pytanie do redaktorów bolec.info - rodziny Marczewskich. Czy Panowie nie zauważyli, że dzisiaj jest Święto Niepodległości? Żadnej informacji o tym, co w Bolesławcu zaplanowano z okazji tej uroczystości, żadnego materiału własnego o największym święcie narodowym?
Oczywiście, że zauważyliśmy. Z okazji Święta Niepodległości postanowiliśmy odpocząć, tak jak inni Rodacy.
Możesz podesłać swoją relację - opublikujemy ją :-)
Pozdrawiam,
Marcin
I dziwisz się, że określają Ciebie lewakiem? Największe święto to dla Ciebie nic, ale każdy skrajnie lewicowy akt protestu i agresji, to jest coś.
Nie znam Ciebie i nie wiem, jakie masz wykształcenie i co w związku z tym jesteś w stanie zrozumieć. Ale posłuchaj tego:
W Stanach Soros wspiera zniszczenie społeczeństwa poprzez kolejny element czyli kompletną dekryminalizację narkotyków.
W Polsce ten sam Soros wspiera tez wszystkie skrajnie lewicowe organizacje, tez z tym samym celem. Większość młodych ludzi ostatnio protestujących już została zniszczona. Nie potrafią nic użytecznego zrobić, a krótka wypowiedź bez zawartość 50% wulgaryzmów przekracza ich możliwości. Rozmawiacie z pracodawcami? Ja też w ostatnich latach miałem okazję współpracować z kilkudziesięcioma firmami. Wszyscy pracodawcy mają jedno zdanie - ze szkół wychodzą półdeb.il.e. I z roku na rok jest coraz gorzej.
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): I dziwisz się, że określają Ciebie lewakiem? Największe święto to dla Ciebie nic,
Anonimy mnie określać jak chcą, hejt na mnie nie działa :-)
Co złego w tym, że w największe święto wszyscy z redakcji mieli wolne i mogli odpoczywać? :-) Dla czytelników to był także element świętowania - dzień bez lokalnych polityków pod pomnikiem.
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): W Stanach Soros wspiera zniszczenie społeczeństwa
Zmień źródla wiedzy, albo przestań brać co bierzesz. Za całe zło tego świata jest odpowiedzialny jakiś starszy gość? ;) Niezłe jaja ;-)
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): ze szkół wychodzą półdeb.il.e. I z roku na rok jest coraz gorzej.
Pretensje kieruj to tych co rządzili. Kto przeprowadził ostatnią deformę edukacji? Kto spowodował, że w szkole więcej jest lekcji religii niż informatyki? ;-)
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~~Bakłażanowy Limnantes niezalogowany 12 listopada 2020r. o 17:19
emem napisał(a):
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): I dziwisz się, że określają Ciebie lewakiem? Największe święto to dla Ciebie nic,
Anonimy mnie określać jak chcą, hejt na mnie nie działa :-)
Co złego w tym, że w największe święto wszyscy z redakcji mieli wolne i mogli odpoczywać? :-) Dla czytelników to był także element świętowania - dzień bez lokalnych polityków pod pomnikiem.
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): W Stanach Soros wspiera zniszczenie społeczeństwa
Zmień źródla wiedzy, albo przestań brać co bierzesz. Za całe zło tego świata jest odpowiedzialny jakiś starszy gość? ;) Niezłe jaja ;-)
~~Pąsowa Czereśnia napisał(a): ze szkół wychodzą półdeb.il.e. I z roku na rok jest coraz gorzej.
Pretensje kieruj to tych co rządzili. Kto przeprowadził ostatnią deformę edukacji? Kto spowodował, że w szkole więcej jest lekcji religii niż informatyki? ;-)
To ciekawe, że o całe zło w Polsce lewactwo oskarża staruszka?, Zaprzeczasz wielokrotnie samemu sobie.
~~Pąsowa Czereśnia niezalogowany 12 listopada 2020r. o 17:46
O Sorosu i kogo wspiera oraz jakimi kwotami to oficjalnie dostępna wiedza, a nie jaja. Nawet w załączonym materiale mówi o tym Tomasz Wróblewski, naprawdę rzetelny dziennikarz i wiarygodne źródło informacji. Soros to jeden z wielu, ale działa chyba najdłużej i wyjątkowo szkodliwie.
Edukacja w Polsce została zepsuta prawie 30 lat temu i przez wszystkie lewicowe rządy, w tym PiS jest niszczona.
Doucz się emem, bo jak większość lewicowców niewiele wiesz i rozumiesz, co pokazuje naśmiewanie się z faktów.
~~Płowożółta Czarnuszka niezalogowany 12 listopada 2020r. o 18:49
Emem, z całym szacunkiem, ale dziennikarz (prawdziwy) to osoba, która nie świętuje. Pracuje zawsze! Gdyby w tej Waszej redakcji byli rzetelni dziennikarze, to wiedziałbyś, że lokalni politycy - wbrew Twoim twierdzeniom - byli pod pomnikami i po odsłuchaniu hymnu składali kwiaty. Byli też narodowcy i kibice, którzy po odśpiewaniu hymnu, również złożyli kwiaty w hołdzie dla Tych, którym zawdzięczamy wolność i suwerenność. Dziennikarze (prawdziwi) poinformowaliby o tym Czytelników. W jednak w Święto Narodowe macie wolne. W odróżnieniu od dni, gdy ulicami miasta chodzi dzieciarnia (w większości), która chamsko i wulgarnie zakłóca spokój publiczny. I jeszcze się tym zachwycacie nie zauważając nawet, że to grupka "Strajku kobiet" kierowana i prowadzona przez kilku mocno dojrzałych chłopów.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.