PanM napisał(a): Czyżby bogobojnej osobie wyczerpały się merytoryczne argumenty ?
Jak wspominałem na epitet lewak należy odpowiadać " katolicki oszołomie "
~~Różowy Len napisał(a):PanM napisał(a): Czyżby bogobojnej osobie wyczerpały się merytoryczne argumenty ?
Jak wspominałem na epitet lewak należy odpowiadać " katolicki oszołomie "
Bardzo bym się ucieszył gdyby to mnie pan tak nazwał. Nie była by to z pewnością obelga, a tylko rzeczowe stwierdzenie faktu.
Tak, jestem katolickim oszołomem. Jestem z tego dumny. I mam nadzieję że będzie nas coraz więcej. Bo czas letnich katolików już minął.
~~Pawi Oczar napisał(a): Tekst zlecony 12 listopada 2020r. godz. 20:28, odsłon: 34, Powiat Bolesławiecki
https://www.bolec.info/index.php?op=informacje&news=25719
W prywatnym portalu relacja z obchodów Świeta Niepodległości może zagościć tylko jako tekst zlecony :(
~Butelkowa Bakopa napisał(a): Z kościoła wyszedłem już 13 lat temu. Oficjalnie. Nie jestem lewakiem ani nawet lewicowcem. Katolickim oszolem też mnie raczej nazwać trudno. Więc kim wg. twojej logiki?
Horus napisał(a):~Butelkowa Bakopa napisał(a): Z kościoła wyszedłem już 13 lat temu. Oficjalnie. Nie jestem lewakiem ani nawet lewicowcem. Katolickim oszolem też mnie raczej nazwać trudno. Więc kim wg. twojej logiki?
chciałbym poznać opinię Lna na twój temat......:)
Horus napisał(a): wejdź sobie na stronę ośrodka monitorowania zachowań rasistowskich i ksenofobicznych ...
zobaczysz co o nim piszą ludzie..