Dzisiaj tzw. dawne autorytety napuszczają ludzi jednych na drugich
To trochę jak Ty i ten post który zniknął o proposzczowskim penisie.
Zapomniałeś się wylogować?
chciałeś zaognić temat?
Tak, chciałem wzmocnić przekaz, ale już po opublikowaniu uznałem, że zrobiłem to za wcześnie i za mocno :-) Coż, każdy się może mylić.
Na szczęście ja nie jestem autorytetem i nie zawłaszczam sobie prawa do pouczania kogokolwiek jak ma żyć.
Co do przykładu dot. pedofilii to akurat wczoraj mieliśmy przykład jak dawne autorytety mogą się zużyć i szybko upaść (reportaż w TVN24 dot. kardynała Dziwisza). Nie dziwię się więc młodym ludziom, że zamiast patrzeć na tzw. dawne autorytety wolą iść za własną intuicją.
Pozdr,
Marcin
Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
zapewne powstał w oparciu o ten śmieszny ''apel'' śmiesznych ''solidaruchów'' i śmiesznych ''kościółkowych''
i nie pisać mi tu że kogoś ''obrażam'' bo skoro ktoś tu w pogardliwy sposób pisze o jakichś ''lewakach'' to dlaczego ja mam o nich nie pisać podobnie?
zauważyłem to co napisał admin pisząc że ma prawo do własnych spostrzeżeń i nikt nie ma prawa mu ograniczać tego czy owego...
Pąsowa czereśnia -- zaprezentowane anonimowo pseudo argumenty Lewicowiec i lewak
Mają się tak do rzeczywistości jak Czereśnia i tępak.
O jakich ty argumentach piszesz ?
Znasz tylko jeden Człowiek wierzący ok niewierzący lewak.
Bezkrytyczną indoktrynację religijną nazywasz argumentami ?
Co do Marcina Marczewskiego to młody wykształcony , przedsiębiorczy człowiek nowego pokolenia naszych dzieci.
Jest rzetelnym podatnikiem , nie stwarza problemów otoczeniu ani rodzinie .
Czego ty oczekujesz od jego pokolenia. Dla Marcina stan wojenny to zamierzchła historia.Komentuje to co widzi i jak widzi .Ponoć solidarność walczyła o wolność słowa i wyznania .Wolność wyznania a nie indoktrynacji otoczenia. Niestety to dawna opozycja nie ma powodów do dumy . Wszystkie grzechy które przypisują komunistom sami popełnili wielokrotne bardziej.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Pąsowa Czereśnia niezalogowany 10 listopada 2020r. o 17:09
PanieM - lat mam niewiele mniej od pana i znam różnych ludzi z różnymi poglądami. A dlaczego teraz tyle o lewakach? Bo mamy szybko postępującą rewolucje komunistyczną, w Polsce inna świecie. Ponieważ ludzka głupota jest nieogarniona ze zdziwieniem obserwuje, jak nierozgarniętej młode osoby głoszą komunistyczne hasła. Głoszą i wspierają w życie wprowadzenie w życie ideologii, która w ostatnich stu latach doprowadziła do śmiercią ponad 200 mln ludzi. Czy emem o tym nie wie wspierając nowoczesne ruchu komunistyczne? Czy nie wie, ze tamci tez chcieli dobrze, i miała być wolność i sprawiedliwość, a skończyło się masowymi morderstwami?
Cieszy się z wygranej Bidena.
Panie emem, proszę posłuchać tego wywiadu i powiedzieć, czy pan tez uważa, ze należy robić listy osób przeciwnych waszym lewicowym pomysłom, żeby ich zniszczyć? Czy podoba się panu wypowiedź komunistycznej być może wiceprezydent o eksterminacji zwolenników Trumpa?
Lewica w Polsce takie listy robi. Czy pan, panie emem to popiera? A jeżeli tak, to czy nie widzi pan, ze to totalitarne rozwiązania,
to mnie zaciekawiło...
możesz to skonkretyzować?
to o postępującym komuniźmie...
''... mamy szybko postępującą rewolucje komunistyczną, w Polsce inna świecie. Ponieważ ludzka głupota jest nieogarniona ze zdziwieniem obserwuje, jak nierozgarniętej młode osoby głoszą komunistyczne hasła....''
Większość tych młodych to potencjalni podatnicy. Bardzo niewielu z nich ma szansę na pracę w jednostkach nazwę to reżymowych.Pozostaje im emigracja lub praca w strefach ekonomicznych.
Strefach które powstały na oczach i przy aprobacie obecnej władzy.
Specjalne strefy to nic innego jak nierówne traktowanie podmiotów. Wypisz wymaluj komuna.
" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe "
Konstytucja Rzeczypospolitej
Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
emem napisał(a):
Tak, chciałem wzmocnić przekaz, ale już po opublikowaniu uznałem, że zrobiłem to za wcześnie i za mocno :-) Coż, każdy się może mylić.
Na szczęście ja nie jestem autorytetem i nie zawłaszczam sobie prawa do pouczania kogokolwiek jak ma żyć.
Racja, choci tylko o gównoburzę, posty i wyświetlenia :D
inaczej tego rozumieć się chyba nie da ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.