Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA ZEGARMISTRZOSTWO zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PanM

~~Płoworuda Jukka niezalogowany
12 listopada 2020r. o 17:37
Panie Lucjanie gdzie te B!
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
22258
#Horus nieaktywny
12 listopada 2020r. o 17:40
uważaj ...jesteś na ''celowniku''...''misiu''...;)

Pannazdzieckiem 23 godz. 41 min. temu

Pannazdzieckiem

Misiu , Płoworuda Jukka :)

Jesteś pewien , że chciałbyś zobaczyć me szatańskie oblicze ?

Zobaczysz . Obiecuję :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem poleg.................

hahaha....

obiecał....;)
11445
PanM
12 listopada 2020r. o 17:50
M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .

No cóż Lucjanie , nie da się ukryć że w temacie solidarność, PiS i kościół mamy skrajnie różne OPINIE.
Jeśli czujesz potrzebę opisania jaki jest Twój osobisty stosunek do sprawy lub do mnie nie mogę Ci zabronić. To wolny kraj i każdy może pisać co chce.
Do tej pory a przeminęło już wiele politycznych opcji w moim życiu od PZPR po PiS nikt nie nazywał mnie lewakiem .
Skoro ktoś zadał sobie trudu i zdecydował się włożyć kij w mrowisko światopoglądowe aby stygmatyzować ateizm nazywam go KATOLICKIM CIEMNIAKIEM.
KAŻDY KTO NAZYWA MNIE " LEWAKIEM " W ODPOWIEDZI MA PRAWO CZUĆ SIĘ TAK NAZWANY.
Pozdrawiam Lucjanie , postąpisz tak jak Tobie to będzie odpowiadało.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 listopada 2020r. o 18:17
Pozwolisz Przemo , że odpowiem w Imieniu Lucjana. Owszem każdy z nas ma prawo do własnego światopoglądu ... wszak żyjemy w " wolnym kraju " , ale poproś Janusza niech sięgnie do ipeenku i znajdzie choć jeden kretyński , antyateistyczny obrazek , jaki wkleiłem , ja ... niech będzie ... katol , albo Lucjan . Ty z drugiej strony robisz to nagminnie drwiąc z moich i Lucjana przekonań Szacowny Ateisto .

Bo Twoja prawda jest prawdziwsza :D Miałem Cię kiedyś za kumpla , podobnie , jak Janusza , ale to już przeszłość , a przyszłość przed nami .

Janusz dostanie po dupie i po pysku . Obiecałem , a obietnic należy dotrzymywać .

Ciebie Przemo chciałbym tylko spytać , czy jesteś pewien , że nie masz Duszy ?

Ja twierdzę , że masz , o ile Cię znam ... :)

Dopisane 12.11.2020r. o godz. 18:17:

... nie mówiąc o drwinie z przekonań Kolegi Lna :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
12 listopada 2020r. o 18:21

:]
14240
M21W2
12 listopada 2020r. o 18:30
~~Szarawa Konwalia napisał(a): Szczekaczki gardłują na siebie. Bez sensu.

Ten wpis dość mocno mną wstrząsnął , Jak bym napisał co zamierzałem doszłoby do gardłowania , byłoby zbyt dużo prywaty .

PanM prosił aby nic co u niego na posesji zostało powiedziane nie było wykorzystane w dyskusji na portalu .
Horus się z tego wyłamał jako jedyny i niech tak zostanie , zgadzam się że fałsz i hipokryzję należy ujawniać tym razem odstępuję i biorę na siebie ewentualną krytykę .
Może niektórych zawiodłem , nie zawiodłem siebie co nie oznacza że zmieniłem zdanie co do PanaM .

12 listopada 2020r. o 18:34
M21W2 napisał(a):

Ten wpis dość mocno mną wstrząsnął , Jak bym napisał co zamierzałem doszłoby do gardłowania , byłoby zbyt dużo prywaty .

PanM prosił aby nic co u niego na posesji zostało powiedziane nie było wykorzystane w dyskusji na portalu .
Horus się z tego wyłamał jako jedyny i niech tak zostanie , zgadzam się że fałsz i hipokryzję należy ujawniać tym razem odstępuję i biorę na siebie ewentualną krytykę .

W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM POWINIEN PAN ZAKOŃCZYĆ TEMAT BO DALSZE JEGO TRWANIE NIE MA SENSU.
Może niektórych zawiodłem , nie zawiodłem siebie co nie oznacza że zmieniłem zdanie co do PanaM .

12 listopada 2020r. o 18:36
~~Płoworuda Jukka napisał(a):
M21W2 napisał(a):

W ZWIĄZKU Z POWYŻSZYM POWINIEN PAN ZAKOŃCZYĆ TEMAT BO DALSZE JEGO TRWANIE NIE MA SENSU.

REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA Metrohouse zaprasza