PanM napisał(a): M21W2 napisał(a): Kim jest Pan M , były kandydat na prezydenta Bolesławca .
Kim jest człowiek który dzieli ludzi zakładając temat o Solidarności , ludziach Solidarności , dzielący na ciemnotę za jaką uważa katolików i światłych ateistów .
Wiem jedno jest fałszywym kolegą , mam na to dowód - czy powinienem to publicznie ujawnić , wszak były działacz Palikota i kandydat na prezydenta to osoba publiczna .
WIEM JEDNO JEST FAŁSZYWYM KOLEGĄ > MAM NA TO DOWÓD - CZY POWINIENEM TO UJAWNIĆ PUBLICZNIE
Tylko skorn zrozumiał o czym piszę - napisał
Trzeba walczyć z fałszem i hipokryzją!
Zrobię to jutro , powiedziałem A powiem i B
" B" - emerytem Lucjanie .Może dodasz coś o zdrowiu bo zacząłeś i nie dokończyłeś.
Miałem wrażenie że chciałeś napisać symulantem ale zabrakło ci odwagi.
Przemku , długo się zastanawiałem czy odpowiadać na twoje - wrażenie .
O swoim stanie zdrowia powiedziałeś mi wszystko na pierwszym naszym spotkaniu , byliśmy wobec siebie bardzo otwarci i szczerzy , nie mam najmniejszego powodu aby wątpić w Twoje słowa .
Jestem na 100% przekonany że walczyłeś dzielnie z bardzo ciężką chorobą i odniosłeś sukces , życzę Tobie dalszych sukcesów i całkowitego wyzdrowienia .
Piotrek pisze że o Twojej inteligencji , tak jesteś człowiekiem inteligentnym , potrafisz inteligentnie uderzać w moje czułe punkty , potrafisz bardzo subtelnie obrażać i dzielić na mądrych i głupich , na tępych katolików i światłych ateistów .
Prosto w oczy powiedział bym dużo więcej .
Pozdrawiam
Dopisane 27.11.2020r. o godz. 12:17:
PanM napisał(a): Najwyraźniej autorowi założycielowi tematu w przypływie związkowej demencji wynikłej z nadgorliwości i impulsywnych zachowań pomyliły się osoby.[img=1606474881_sgvo55l.jpg]
Przemku tu wzniosłeś się na szczyty inteligentnego chamstwa .