Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PanM

11445
PanM
2 marca 2021r. o 20:32
Jedni opierają intelekt na Karoniu a inni wiedzę na informacjach wys ry wanych przez gościa który sam siebie określa jako " Cham i prostak " A czemu ja tylko z wrodzonej grzeczności nie zaprzeczam.[img=1614713548_321z6ug.png]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
Zgłoś do moderacji Temat zamknięty
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
2 marca 2021r. o 20:34
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem 9 godz. 21 min. temu

Ty mi pozostaniesz bogu , kiedy już stracę Gargamela . Twój ruch szachisto

Nie daj się prosić i pamiętaj , że mam cię za gówno , podobnie jak Przemo i Lucjan :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.

Qurde zapomniałem o Skorniku . On też ma cię za gówno ... bogu :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
22258
#Horus nieaktywny
2 marca 2021r. o 20:37
a jednak napisał ten swój post podpierając go tobą ...

napisał go więc jakby i w twoim imieniu ... czy oczekuję tu jakiejś jasnej i klarownej reakcji z twojej strony na coś takiego ?

przestałem ...
11445
PanM
2 marca 2021r. o 20:43
Horus napisał(a): a jednak napisał ten swój post podpierając go tobą ...

napisał go więc jakby i w twoim imieniu ... czy oczekuję tu jakiejś jasnej i klarownej reakcji z twojej strony na coś takiego ?

przestałem ...

Kupiłem sobie działkę z drzewkami . Nie siedzę tu non stop. Miałem 20 godzin przerwy i nie wiem kto co i kiedy smaruje.
Każdy sam wybiera w co wierzy. A może wybiera w co chce wierzyć ?[img=1614714182_3kj1gg8.jpg]

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
4335
2 marca 2021r. o 20:55
Bo wciąż nie rozumiesz Przemo , że laureat Nagrody Dynamiciarza ... Fredman ze swoim Wolnym Wyborem i klasyką wolnego rynku , to pic na wodę i fotomontaż , jak Twe małpki :D

Powtarzam Ci jeszcze raz ... w systemie gdzie istnieje kreator pieniądza , nie ma mowy o demokracji i wolnym rynku ... :)

A teraz możesz się skoncentrować na ... małpkach :)

Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:55:

... ale , ale Przemo , abstrahując od małpek masz jeszcze trochę samogonu , bo smaczny ? . Nie mówiąc o serkach :)

Lucjanie nie daj się zaszczepić . Jeszcze raz proszę :)

11445
PanM
2 marca 2021r. o 21:01
Pannazdzieckiem napisał(a): Bo wciąż nie rozumiesz Przemo , że laureat Nagrody Dynamiciarza ... Fredman ze swoim Wolnym Wyborem i klasyką wolnego rynku , to pic na wodę i fotomontaż , jak Twe małpki :D

Powtarzam Ci jeszcze raz ... w systemie gdzie istnieje kreator pieniądza , nie ma mowy o demokracji i wolnym rynku ... :)

A teraz możesz się skoncentrować na ... małpkach :)Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:55: ... ale , ale Przemo , abstrahując od małpek masz jeszcze trochę samogonu , bo smaczny ? . Nie mówiąc o serkach :)

Lucjanie nie daj się zaszczepić . Jeszcze raz proszę :)

Założyłem Ci temat.
Specjalnie , czuj się wyróżniony.

22258
#Horus nieaktywny
2 marca 2021r. o 21:20
PanM napisał(a):

przestałem ...

Kupiłem sobie działkę z drzewkami . Nie siedzę tu non stop. Miałem 20 godzin przerwy i nie wiem kto co i kiedy smaruje.

dlatego właśnie wkleiłem cały post gdzie zostałeś wymieniony ..
powtórzę go ...

Nie daj się prosić i pamiętaj , że mam cię za gówno , podobnie jak Przemo i Lucjan :)

4335
2 marca 2021r. o 21:29
Jeszcze raz dziękuję Przemo . Szacowny ateisto :D Być może nasze publiczne pogaduchy nauczą " chama i prostaka " nieco kultury :)

Nie wiem , czy wiesz Przemo , że Bułhakow kiedy pisał o Ha Nocri to nie było jeszcze Internetu ...

Jak gościu mógł gościa wyczuć ? :)

Fragment chrystusowej świadomości , czuję nawet w Tobie ... szacowny ateisto :)

Dopisane 02.03.2021r. o godz. 21:29:

Horus napisał(a):
PanM napisał(a):

przestałem ...

dlatego właśnie wkleiłem cały post gdzie zostałeś wymieniony ..
powtórzę go ...

Do budy parówo , kiedy mądrzejsi dyskutują .

REKLAMAMrowka zaprasza