PanM napisał(a): No proszę . A jednak coś się tu dzieje.
Jako obrońca godnej kwoty wolnej od kilkunastu lat z niedowierzaniem stwierdzam że pewna część moich rodaków dobrowolnie uprawia masochizm.
No bo jak nazwać dobrowolną rezygnację z ustawowych gwarancji przetrwania.
Kim są i skąd się biorą tacy ludzie ?
Poniżej link do wyjaśnienia czym jest i jak działa w Rzeczypospolitej tzw " KWOTA WOLNA "
https://zaradnyfinansowo.pl/kwota-wolna-od-podatku/
Dopisane 02.03.2021r. o godz. 20:15:~~Brązowy Dyptam napisał(a):~~Złocistoruda Miechunka napisał(a):~~Brązowy Dyptam napisał(a): oj.... dziadek do kukiza coś zarywa, czy planuje powtórnie iść w politykę i powtórzyć swój sukces wyborczy? :D
Nie wiem co gorsze twój brak wiedzy ,czy ignorancja dzięki której będziesz dożywotnim wciągaczem grantów . Odpowiedz na jedno pytanie co ma piernik do wiatraka?
.... ale ty sprytny jesteś, umiesz się wylogować i pisać spod tyldy, cwana bestia, tylko jak później spojrzysz w lustro?
*********************************************************************************************
p.s Dyptomku -- PanM nie jest ani sprytny ani przebiegły . Po prostu bywa tu tylko zalogowany.
~~Brunatnoczerwony Judaszowiec napisał(a): Ty Złocistoruda Miechunko. Jesteś adwokatem pana em. Co sie wcinasz .
Horus napisał(a):
Pannazdzieckiem 9 godz. 21 min. temu
Ty mi pozostaniesz bogu , kiedy już stracę Gargamela . Twój ruch szachisto
Nie daj się prosić i pamiętaj , że mam cię za gówno , podobnie jak Przemo i Lucjan :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.