Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Gerresheimer zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~beneficjent socjali niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 9:56
Przeprowadź się do lasu do szałasu
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ZABLOKOWANY niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 9:59
oj tam...
stwierdzone jest naukowo przez piSSiorów że opalanie węglem brunatnym nie szkodzi więc na ''wuja'' ci pompa ciepła?
zresztą już czytałem że Unia ma wprowadzić zakaz używania jakiegoś gazu więc po co ci kolejne kłopoty?

ja tam ogrzewam chatę ekologicznym ''prundem''
a że na jakiegoś tam jednego kilowata muszą spalić z dziesięć ton brunatnego to ...co to kogo obchodzi?
~~Jan do Jana niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 10:03
~~ZABLOKOWANY napisał(a): niedziela więc zapewne macie czas...
oglądaliście jak Jan
wali bez ogródek zarówno w ''yankee'' jak i ''ukrów'' ;D
ktoś jest po prostu głupcem...;D

~~xyz niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 10:04
~~beneficjent socjali napisał(a): Przeprowadź się do lasu do szałasu

Ty ... przeprowadź się do ziemianki PISowska szmato .

Zastosowana autokorekta

~~ciekawy niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 10:07
Jasiu dziecko drogie wyznaj czy obchodzisz święta "Wielkanocne" ?
2 kwietnia 2023r. o 10:09
''Policja inwigiluje rolników związanych z AGROunią - twierdzi lider partii Michał Kołodziejczak. - To dzieje się w całej Polsce. Chcą mnie zdyskredytować, żeby nie zrealizować zapisów porozumienia na temat zbóż - mówi Wirtualnej Polsce Kołodziejczak. O komentarz zwróciliśmy się do policji. Do sprawy w mediach społecznościowych odnieśli się ministrowie rządu PiS.

Kołodziejczak: każdy pretekst jest dobry

- To akcja w całym kraju. Z informacji od rolników wynika, że zbierają na mnie haki. "Skąd znasz Michała Kołodziejczaka?", "Kiedy z nim ostatni raz rozmawiałeś" - takie pytania padały - mówi WP Kołodziejczak.''

uważaj człowieku bo ZMUSZĄ CIĘ do popełnienia ''samobójstwa'' tak jak sp. Leppera...
2 kwietnia 2023r. o 10:12
~~ciekawy napisał(a): Jasiu dziecko drogie wyznaj czy obchodzisz święta "Wielkanocne" ?

Lucjan ...to musisz być ty bo tylko on tak do mnie pisał wcześniej...;D
a więc Lucjan ...na czym polega obchodzenie tych świąt?
wyjaśnij mi a wtedy ci odpiszę czy i ja tak je obchodzę...;D
~~Iliowobłękitna Choina niezalogowany
2 kwietnia 2023r. o 10:19
Jasiu nie uznaje świat. Wierzy tylko Karła Marksa i socjalizm .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.