~~ZABLOKOWANY niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 8:16
niedziela więc zapewne macie czas...
oglądaliście dwa ostatnie ''czaty'' Rittera?
wali bez ogródek zarówno w ''yankee'' jak i ''ukrów'' ;D
i chyba po raz pierwszy wspomniał o kolejnym planie Marshalla jaki się szykuje ale tym razem główne obciążenie jego kosztami przejmie Europa...;D
jeśli teraz po tym jak MFW przyznał Ukrainie pożyczkę ktoś ma co do tego wątpliwości kto ją będzie spłacał , to jest po prostu głupcem...;D
~~MichaelTex niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 8:26
BongaCams, or simply BongaCam as it is known in the webcam world, is an adult webcam service that was established in 2012.
Although not all BongaCams reviews have been positive, the website has established a reputation for its wide range of free live webcam shows.
BongaCams.com will most likely remind you of other free webcam sites we've evaluated in the past.
Bonga Cams, on the other hand, has a few unique features that set it apart in the crowded world of adult webcams, as well as a few severe flaws.
~~ZABLOKOWANY niezalogowany 2 kwietnia 2023r. o 9:27
a może tak jak przed wiekami zrobiono , przyszła pora by wyciągnąć go i posadzić przed sądem by miał możliwość się bronić?
bo teraz odzywają się głosy że ''pluje się na świętość kiedy ta nie może się bronić'' :D
a więc do dzieła ...
Ktoś napisał: ~~JJJ61JJJ napisał(a): PIS cię kocha
PIS nie zdradzi
PIS do nędzy doprowadzi.
dobrze piszesz ...oj dobrze...
Mnie za niedobrej Platformy udało wybudować się nowy dom ,obecnie za cudownych rządów PIS nie jestem w stanie wymienić ogrzewania na ekologiczne ,bo pompa ciepła i fotowoltaika przekracza kwotę za jaką wybudowałem dom .
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.