~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Za tydzień - Zielona Noc i kocówa! 8 lat trzymam szampana w lodówce, 8 długich lat, chcę go wreszcie wypić !
&ab_channel=%C5%81ukaszRybarskiYES
~~Imiennik Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Za tydzień - Zielona Noc i kocówa! 8 lat trzymam szampana w lodówce, 8 długich lat, chcę go wreszcie wypić !
A tak po za tym wszystko funkcjonuje …
Imienniku ??
Też mieszkasz w Niemczech ??
zobacz jaki spontan ….D
z doświadczenia wiem że 12 lat przetrzymywany w lodówce szampan , najlepiej smakuje ..
bez okazji bym nie wyjmował go z lodówki
bądź cierpliwy to tylko jeszcze lata …;);)
~~Herr Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Imiennik Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Za tydzień - Zielona Noc i kocówa! 8 lat trzymam szampana w lodówce, 8 długich lat, chcę go wreszcie wypić !
Imienniku ??
zobacz jaki spontan ….D
z doświadczenia wiem że 12 lat przetrzymywany w lodówce szampan , najlepiej smakuje ..
Znam twoje zamiłowanie do 12 letnich ,,szampanów'' , fioletowy nochal to myślisz od czego ?
Przypuszczam , acz wręcz jestem pewien
lepiej mieć malinowy nos i realistycznie spoglądać na świat , niż być ułomnym
zakompleksionym knotem….;)
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Herr Jurek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Imiennik Jurek napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurko61 aus Deutschland napisał(a): Za tydzień - Zielona Noc i kocówa! 8 lat trzymam szampana w lodówce, 8 długich lat, chcę go wreszcie wypić !
Imienniku ??
zobacz jaki spontan ….D
Znam twoje zamiłowanie do 12 letnich ,,szampanów'' , fioletowy nochal to myślisz od czego ?
Przypuszczam , acz wręcz jestem pewien
lepiej mieć malinowy nos i realistycznie spoglądać na świat , niż być ułomnym
zakompleksionym knotem….;)
Ja pisałem o fioletowym nosie , wiec nie wiem czy lepiej.?