~~pis to zdrajcy i oszuści napisał(a):Ktoś napisał: ~~Hebanowa Truskawka napisał(a): PiS i stan umysłu. Politycy tej opcji twierdząc, że są katolikami łamią podstawowe zasady wiary trudniąc się kłamstwem, kradzieżami, fałszywymi oskarżeniami. Jeżeli twierdzą, że są jedynymi patriotami , to zachowują się jak pewien malarz w w latach trzydziestych ubiegłego wieku. Tworzenie tajnych zaczątków służb wzorowanych na Gestapo i NKAWD umiejscawia ich na miejscu nazistów.
putin też się skumał z cerkwią. To jest to samo co pis
~~Bursztynowa Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pcimski gangsta napisał(a): Pcimski ganster złodziejem 1000-lecia
Coś mi się o uszy obiło, że Obajtek dał dyla z Polski i dopiero wróci jak będzie miał immunitet .
Umyj te uszy i wyłącz TVN24
Ty cwelu nie obrażaj tylko wyliż mi rowek !
~~Bursztynowa Funkia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pcimski gangsta napisał(a): Pcimski ganster złodziejem 1000-lecia
Coś mi się o uszy obiło, że Obajtek dał dyla z Polski i dopiero wróci jak będzie miał immunitet .
A ty Pisowski fiucie wyłącz TV Republika !!!
~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bursztynowa Funkia napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Liliowoniebieski Wiąz napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pcimski gangsta napisał(a): Pcimski ganster złodziejem 1000-lecia
A ty Pisowski fiucie wyłącz TV Republika !!!
A co z TVP info nie udało się? Ojojoj ale szkoda.
Widzisz brudasie dobrze słyszałem Twój idol złodziejski uciekł na Węgry i schronił się u Orbana ,jedni chowają się u Dudy inni u Orbana .
~~xxx napisał(a): Mieszkaniec pałacu który wygrał wybory dzięki pegazowi wygłasza jakieś dziwne orędzia,
a jeszcze rok temu łamał prawo i niszczył demokracje