~~Lucjan napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie za 100 napisał(a): Kogo Redakcja nazwała publicznie RUSKĄ ONUCĄ ???
Tak publicznie nazwano Janusza z Dolnych Młynów.
~~Białoszara Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: ~~pytanie za 100 napisał(a): Kogo Redakcja nazwała publicznie RUSKĄ ONUCĄ ???
myślisz że zrobiło to na mnie wrażenie?
myślisz że pozostawiłem to bez odpowiedzi?
a ty?
zamiast teraz spróbować iść w kierunku merytoryki co robisz?
uciekasz od odpowiedzi bo biedaku nie masz co odpowiedzieć więc idziesz w nic nie znaczący kierunek...
byle uciec od konkretów...;D
~~Jurek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Białoszara Dabecja napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~pytanie za 100 napisał(a): Kogo Redakcja nazwała publicznie RUSKĄ ONUCĄ ???
myślisz że zrobiło to na mnie wrażenie?
myślisz że pozostawiłem to bez odpowiedzi?
a ty?
zamiast teraz spróbować iść w kierunku merytoryki co robisz?
uciekasz od odpowiedzi bo biedaku nie masz co odpowiedzieć więc idziesz w nic nie znaczący kierunek...
byle uciec od konkretów...;D
Myślę że zrobiło to na tobie wrażenie.Nie codziennie nazywają właściciele portalu kogoś Ruską onucą
nie fantazjuj z tym ''właścicielem''...;D
pracownik jeśli już ...no chyba że posiada jakiś pakiecik ''akcji''...;D
więc jakie może na mnie robić ''wrażenie'' określenie kogoś kto w sumie ''wykonuje tylko rozkazy'' lub nie jest to co piszę po ''jego myśli''
zresztą pamiętam tu a nawet mam -ku pamięci- jego dwa wpisy ...jeden o ''fekaliach'' wylewanych przez innego bolecnautę a inny o tym że ktoś tam ma chyba ''preferencje ''dziwki...;D
to wszystko w kierunku ''bolecnautów''
a ty pajacowaty niby ''somsiedzie'' co tu nagle się ''produkujesz''?
ja obrażam ludzi?...to ty raczej obrażasz ich inteligencję pisząc jako niby ''somsiad'' ...;D
a co powiesz o wyzwiskach Lucjana?...nic nie powiesz więc co tu pajacujesz? ;D
teraz umkniesz głęboko do norki bo co tu miałbyś o tym chamie napisać?
~~Emocje napisał(a): „Rosjanie dokonali zmasowanego ataku powietrznego na szereg ukraińskich miast. Celowali w Kijów, Charków i Krzywy Róg. Używali dronów, rakiet i kierowanych bomb lotniczych. Są ofiary wśród ludności cywilnej.''
ojej...nie żyją cywile?....niesamowite...”
„a gdzie ja drwię ze śmierci cywili?...dlaczego teraz kopiujesz tylko fragment mojego postu?
BO MANIPULUJESZ I CHCESZ TO ZAGRAĆ NA EMOCJACH...”
Jak się do tego odnieść …????
Obydwa wpisy Jasiowe ….!!!
Kto tu gra na Emocjach….???
Jasio się zamotał nie wie co piszesz …!!!