~~Karakan napisał(a): Smoleński kłamca i złodziech chciałby miliony z subwencji
~~tibilisi napisał(a):Ktoś napisał: ~~Karakan napisał(a): Smoleński kłamca i złodziech chciałby miliony z subwencji
najpierw doucz się polskiego,moskwwwwiiiiiczu Political party merchandise
~~Juras napisał(a): Co łączy Kościół, PiS i pospolitego chama?
Kościół, PiS oraz pospolity cham nigdy nie przepraszają, za to nieustannie domagają się przeprosin.
~~Pytanie 6 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Co łączy Kościół, PiS i pospolitego chama?
Kościół, PiS oraz pospolity cham nigdy nie przepraszają, za to nieustannie domagają się przeprosin.
A długo nad tym myślałeś? Czy tak ci pstrykło?
~~Juras napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pytanie 6 napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Co łączy Kościół, PiS i pospolitego chama?
Niedługo , pomyślałem i już mi się napisało .
Ale opisz to, tak usiadłeś i od razu ci pstrykło czy tak siedziałeś i nic aż tu nagle ci psryknęłło?
~~Pytanie 6 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pytanie 6 napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Juras napisał(a): Co łączy Kościół, PiS i pospolitego chama?
Niedługo , pomyślałem i już mi się napisało .
Ale opisz to, tak usiadłeś i od razu ci pstrykło czy tak siedziałeś i nic aż tu nagle ci psryknęłło?
A pocałuj ty mnie w dupę.Piszę na stojąco .