~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Las liściasty napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Co to się porobiło, politycy PiS i PiSia tłuszcza są zachwyceni atakiem niemieckiego europosła na polskiego premiera. Politykom z PiS nie podobają się granice na Odrze i Nysie, chcieliby Niemcom pomóc w ich zrewidowaniu? Cała prawda o tej partii. Dodajmy że ten Niemiec to naziol z AfD i też ramię zbrojne Putina w Parlamencie Europejskim.PiS related merchandise
„D.U.P.K.U” życiowy , już stało się tradycją popisywanie z twojej strony nie w swoim imieniu …
nie możesz zaakceptować realistycznego myślenia
AFD nazywając ich naziolami … , po pierwsze jest to wreszcie partia która powstała po przebudzeniu się Niemiec , i ani żadna Angela Merkel , ani polski odpowiednik zakompleksiony Donald Tusk ..
Tego nie wstrzyma , a zwłaszcza nic nie znaczącą kreatura twojego pokroju…
no i po co się jarasz Juruś?
nawet niemieckie sądy w wyrokach określiły jednoznacznie że polityka AfD można nazywać faszystą ...
o tym pisz Juruś a nie uciekaj do obrażania kogoś tam wyzywając go od ''kreatur'' bo to jasno określa cię prostakiem który nie mając za wiele do napisania idzie właśnie w prostactwo...
''dupku życiowy''? ....a ty kim jesteś? ...jakie masz prawo do oceniania innych i wyzwisk?
wyzywasz innych a kiedy ktoś tu pisze się o tobie ''malinowy nos'' to burzysz się tu że ''ho-ho'' ...;D
Jak taki odważny niech pisze pod swoim imieniem. ‚(może to ty piszesz????) , jak nie masz argumentów
zaczynasz pisać w czyimś imieniu nieprawdę , zauważ jakie ty dzisiaj używałeś słownictwo , jeżeli od ponad dwóch lat nie może zrozumieć że Jurkiem nie jest , i nigdy nie będzie , nadal ponawia próby postawić mnie po stronie nieudaczników z 13 grudnia , identycznie się zachowuje jak jego Guru, w oczy mu plują , a on twierdzi że deszcz pada …
Są pewne granice przyzwoitości , lecz jego zmarszczona fasolka tego nie ogarnia , zauważ od czasu twojej interwencji na policji za jakiś śmieszny incydent. , omijam ciebie wielkim łukiem , przecież to ty latasz z każdą głupotą do sądu i na policję , zamiast załatwić sprawy po męsku , choć mam zrozumienie …
w twojej wadzą super śmiesznej nikt ( się nie buja)
~~Czarnawy Głąbigroszek napisał(a): A kogo dzisiaj szarpałeś używając nazwy ( Multipla i Polonez ) , od tchórzy i innych wyzywałeś , w jakimś stopniu masz zryty beret
~~Czarnawy Głąbigroszek napisał(a): ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Las liściasty napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Co to się porobiło, politycy PiS i PiSia tłuszcza są zachwyceni atakiem niemieckiego europosła na polskiego premiera. Politykom z PiS nie podobają się granice na Odrze i Nysie, chcieliby Niemcom pomóc w ich zrewidowaniu? Cała prawda o tej partii. Dodajmy że ten Niemiec to naziol z AfD i też ramię zbrojne Putina w Parlamencie Europejskim.PiS related merchandisePiS related merchandise
„D.U.P.K.U” życiowy , już stało się tradycją popisywanie z twojej strony nie w swoim imieniu …
nie możesz zaakceptować realistycznego myślenia
AFD nazywając ich naziolami … , po pierwsze jest to wreszcie partia która powstała po przebudzeniu się Niemiec , i ani żadna Angela Merkel , ani polski odpowiednik zakompleksiony Donald Tusk ..
Tego nie wstrzyma , a zwłaszcza nic nie znaczącą kreatura twojego pokroju…
no i po co się jarasz Juruś?
nawet niemieckie sądy w wyrokach określiły jednoznacznie że polityka AfD można nazywać faszystą ...
o tym pisz Juruś a nie uciekaj do obrażania kogoś tam wyzywając go od ''kreatur'' bo to jasno określa cię prostakiem który nie mając za wiele do napisania idzie właśnie w prostactwo...
''dupku życiowy''? ....a ty kim jesteś? ...jakie masz prawo do oceniania innych i wyzwisk?
wyzywasz innych a kiedy ktoś tu pisze się o tobie ''malinowy nos'' to burzysz się tu że ''ho-ho'' ...;D
Jak taki odważny niech pisze pod swoim imieniem. ‚(może to ty piszesz????) , jak nie masz argumentów
zaczynasz pisać w czyimś imieniu nieprawdę , zauważ jakie ty dzisiaj używałeś słownictwo , jeżeli od ponad dwóch lat nie może zrozumieć że Jurkiem nie jest , i nigdy nie będzie , nadal ponawia próby postawić mnie po stronie nieudaczników z 13 grudnia , identycznie się zachowuje jak jego Guru, w oczy mu plują , a on twierdzi że deszcz pada …
Są pewne granice przyzwoitości , lecz jego zmarszczona fasolka tego nie ogarnia , zauważ od czasu twojej interwencji na policji za jakiś śmieszny incydent. , omijam ciebie wielkim łukiem , przecież to ty latasz z każdą głupotą do sądu i na policję , zamiast załatwić sprawy po męsku , choć mam zrozumienie …
w twojej wadzą super śmiesznej nikt ( się nie buja)
Juruś ...tu nie chodzi o żadną ''odwagę'' w pisaniu jako Jurek bo to tylko pokaz kpiny jak się podchodzi do ciebie a która cię tak ''podnieca''...;D
odwaga?...gdzie się ona podziała teraz u twojego braciszka czy waszego koleżki z ''salonów'' ?.... walicie z anonima aż miło no chyba że zaczniesz mi wmawiać że mają ''bana'' ...;D
coś tam pierdzielisz o ''pluciu w oczy'' ...a właśnie wy co robicie?...udajecie że to deszcz bo sensownie nie potraficie się odnieść do niczego o czym się tu pisze stąd twoje popierdółki o koalicjach i guru...
ty teraz piszesz o granicach przyzwoitości''? od kogo jej wymagasz skoro nigdy jednym słowem nie odniosłeś się do braku jakiejkolwiek przyzwoitości u twojego chamskiego braciszka i kłamliwego koleżki?...więc nie pierd...l tu kocopołów Juruś tylko ''naprawę świata'' zaczynajcie od siebie...;D
''.. zauważ od czasu twojej interwencji na policji za jakiś śmieszny incydent. , omijam ciebie wielkim łukiem , przecież to ty latasz z każdą głupotą do sądu i na policję ...''
no widzisz ...ta interwencja przyniosła skutek...już frajerstwo nie jest takie ochocze do publikacji danych jak to robił twój brat i wasz gruby ,kłamliwy koleżka...i nie pieprz tu bzdur że ze wszystkim gdzieś tam latam bo wiesz że łżesz teraz jak bura suka...
a ty Juruś?...w jakiej to ''wadze'' sam latasz śmieszny gościu? ...ośmieszyłeś się przecież tu sam strasząc tą swoją ''kancelarią'' a ja postawiłem sprawę konkretnie...
omijasz mnie? ...nie ściemniaj bo twoje błędy w pisowni pokazują mi często jak często tu piszesz...
ps. popisuj sobie z tym od Multipli albo z ''groszkiem''...hahahahaha