~~Czerwona Magnolia napisał(a): jurgen waszych też w , juesej nie brakuje
i innych nacji też to dotyczy
~~Czerwona Magnolia napisał(a): jurgen waszych też w , juesej nie brakuje
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwona Magnolia napisał(a): jurgen waszych też w , juesej nie brakuje
o tak...
to często potomkowie zbrodniarzy wojennych których przytulili do serduszek ''demokratyczni i sprawiedliwi'' ówcześni ''yankee''...;D
nawet niedawno ''sądzili '' jakiegoś starca blisko 90-olatka który żył sobie u nich spokojnie pomimo zbrodni jakich dokonywał w jednym z obozów....
pieprzeni ''yankee''...kurna jak ja ich nie cierpię ...;D
~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pieprzeni ''yankee''...kurna jak ja ich nie cierpię ...;D
~~Żółtawozielona Aksamitka napisał(a): Trump bierze za ryj kowidowych naganiaczy i wszystkich ktorzy mieli coś wspólnego z pseudopandemią. WHO dostało kopa.
Ciekawe co na to nasi lokalni znachorzy którzy wyzywali niechętnych szprycowaniu od płaskoziemców i foliarzy.
a przydałby im sie również solidny kop w d... żeby wiedzieli na przyszłość że nie wszystko co telewizor mówi to prawda absolutna.
~~Płomiennoruda Przylaszczka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Staroróżowy Jaśminowiec napisał(a): pieprzeni ''yankee''...kurna jak ja ich nie cierpię ...;D
A jest jakiś naród , którego lubisz?