Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~umorusany czajnik niezalogowany
2 marca 2025r. o 16:00
Lech był bardzo antyrosyjski ("dzisiaj Gruzja, jutro Ukraina").

Jego brat nie zrobiłby zwrotu o 180 stopni.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Umyj ten czajnik niezalogowany
2 marca 2025r. o 16:26
Lech jest zimny i nic nie może . Jaruś też niedługo . Kto pierwszy ? Władimir , Donald T , czy Jarosław ?
~~Ktomumorusałtenczajnik niezalogowany
2 marca 2025r. o 16:28
~~umorusany czajnik napisał(a):
Jasiek przyznaj się czy to ty go umorusałeś .
~~Przekrwiony Żagwin niezalogowany
2 marca 2025r. o 17:14
oprych napisał(a): To że opowiadali się przeciw wejściu do NATO dwadzieścia lat temu nie oznacza że dalej tego chcą.
Poza tym oni już chyba nie są w PiS

i ''uj'' Zaksa mi przegrała ...chyba się potnę ...
tylko gdzie ja teraz znajdę liść rabarbaru?...;D

wracając ...kiedyś nie chcieli bo sytuacja była z lekka inna ...dzisiaj im się odmieniło bo i sytuacja napięta... ;D
to że nie są teraz w piSS nic nie znaczy...
Ścigaj też kiedyś nie była w piSS...Rysio ''pysio'' czarnecki też...dzisiaj są ...;D

popatrz kto kiedyś był w AWS ...kto w PC...
''barwy klubowe '' dzisiaj szybko można zmienić tak jak ''ideologie'' ...
jeszcze niejednego dożyjemy...
chociaż ostatnio czytałem że ktoś tam trzyma kciuki bym nie dożył...;D ...jakby sam miał patent na nieśmiertelność...;D
~~Srebrna Portulaka niezalogowany
2 marca 2025r. o 20:09
~~Przekrwiony Żagwin napisał(a):
Ktoś napisał: oprych napisał(a): To że opowiadali się przeciw wejściu do NATO dwadzieścia lat temu nie oznacza że dalej tego chcą.
Poza tym oni już chyba nie są w PiS

i ''uj'' Zaksa mi przegrała ...chyba się potnę ...
tylko gdzie ja teraz znajdę liść rabarbaru?...;D

wracając ...kiedyś nie chcieli bo sytuacja była z lekka inna ...dzisiaj im się odmieniło bo i sytuacja napięta... ;D
to że nie są teraz w piSS nic nie znaczy...
Ścigaj też kiedyś nie była w piSS...Rysio ''pysio'' czarnecki też...dzisiaj są ...;D

popatrz kto kiedyś był w AWS ...kto w PC...
''barwy klubowe '' dzisiaj szybko można zmienić tak jak ''ideologie'' ...
jeszcze niejednego dożyjemy...
chociaż ostatnio czytałem że ktoś tam trzyma kciuki bym nie dożył...;D ...jakby sam miał patent na nieśmiertelność...;D

Tego ktosia jego własny smród onuc zadusi :)
~~Statek milosci niezalogowany
2 marca 2025r. o 21:04
Sutener nawrocki i dwie pucie.
~~Paliowa Hortensja niezalogowany
2 marca 2025r. o 22:03
~~Statek milosci napisał(a): Sutener nawrocki i dwie pucie.

Nie rozumie tej TVN dlaczego oni transmitują wiece wyborcze Sutenera Nowogrodzkiego ,Szambo Respublika Radziecka pokazuje tylko Tuska w złym świetle i w ciągu 5 minut 20 razy wymieniają słowo Tusk .
~~Bo są normalni niezalogowany
3 marca 2025r. o 0:03
~~Paliowa Hortensja napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Statek milosci napisał(a): Sutener nawrocki i dwie pucie.

Nie rozumie tej TVN dlaczego oni transmitują wiece wyborcze Sutenera Nowogrodzkiego ,Szambo Respublika Radziecka pokazuje tylko Tuska w złym świetle i w ciągu 5 minut 20 razy wymieniają słowo Tusk .

Oni wszystkich pokazują. To normalna stacja. Ci niezbyt inteligentni kojarzą wszystko co normalne z podstępem.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Villaro zaprasza
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza