Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia do Marszałka
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Jurek niezalogowany
3 marca 2025r. o 6:07
To badanie przeprowadzono u zwolenników PiS. Pamiętajmy o tym że 72% głosujących na to ugrupowanie zakończyło swą edukację co najwyżej na szkole zasadniczej zawodowej.
32% Pisów uważa, że człowiek żył w erze dinozaurów.
38% Pisów twierdzi, że ewolucja nie istnieje
64% Pisom nauka nie jest potrzebna do życia codziennego.
Ale dla większości Pisów Jezusek i Marysia na pewno byli, bo tak napisano w ewangeliach.

I potem lezie ta tępa tłuszcza do wyborów i głosuje na PiSiorstwo lub na Konfacapę
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Fiołkowy Szafirek niezalogowany
3 marca 2025r. o 6:51

~~Jurek niezalogowany
39 min. temu
To badanie przeprowadzono u zwolenników PiS. Pamiętajmy o tym że 72% głosujących na to ugrupowanie zakończyło swą edukację co najwyżej na szkole zasadniczej zawodowej.
Ale dla większości Pisów Jezusek i Marysia na pewno byli, bo tak napisano w ewangeliach.

I potem lezie ta tępa tłuszcza do wyborów i głosuje na PiSiorstwo lub na Konfacapę

Jesteś już spełniony , wylałeś z siebie dzienna porcję
własnej głupoty antyprawicowycapie
22745
oprych
3 marca 2025r. o 6:58
~~Jurek napisał(a): To badanie przeprowadzono u zwolenników PiS. Pamiętajmy o tym że 72% głosujących na to ugrupowanie zakończyło swą edukację co najwyżej na szkole zasadniczej zawodowej.

Kłamiesz jak twój guru Tusk.
To badanie było przeprowadzone w całej Europie. A te wyniki są z ogółu Polaków.
Także ten ...
~~Przekrwiony Żagwin niezalogowany
3 marca 2025r. o 6:58
''Prezydent Ukrainy przekazał, że "jest gotowy, by podpisać z USA umowę o minerałach". - Myślę, że mogę odbudować relację z prezydentem USA Donaldem Trumpem - dodał.''

szybciutko wymiękłeś ''shreku''...;D
i nie przeszkadza ci już pajacu że ''zaczesaniec'' ze swoim terierkim cię ''zglebował''...;D
teraz dotarło kto ''rozdaje karty'' które na dodatek są znaczone?

a co na to że sprzedajesz ziemię powiedzą twoi ziomale?
pozwolą ci wrócić i cię nie ''odstrzelą''? ;D
~~Heil karol niezalogowany
3 marca 2025r. o 7:23
Są dwie pułcie. Nazistowska i sutenerska
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
3 marca 2025r. o 11:06
Na Bolcu mamy wysyp PiSich strategów i geopolityków, macherów od gospodarki, obronności i mowy ciała. Prawie wszyscy postanowili się wypowiedzieć, pałają oburzeniem i są fchuj stanowczy. Wiedzą kto de-bil, kto przygłup a kto bohater. Wychodzi na to, że tylko ja (bidny) nie mam swojego, na ten temat zdania, a nawet jak mam to go nie ogłaszam. Dlaczego tak jest?
Pewnie wrodzona wstydliwość każe mi siedzieć z mordą zamkniętą, albo to sprawa braku wykształcenia, polotu i obycia?
Głupio tak być jedynym niezorientowanym, wśród wszystkowiedzacych i mimo (a może dlatego), że nie wiem jak się to dalej potoczy - siedzę cicho. Czy Trump przetrwa kadencję, czy naprawdę roz-pie-rd-oli NATO, czy Putin osiągnie swoje cele, czy Zełeński wydyma ich obu? Nie wiem tego, dlatego pozwolę sobie na nie zabieranie w tej kwestii głosu. Wstrzymam się też od podpowiadania rządzącym - co powinni w tej sytuacji zrobić. Z kim mają rozmawiać, kogo olać, jaki sprzęt kupować i z kim zawierać sojusze.
~~Jurgen z Hamburga niezalogowany
3 marca 2025r. o 11:06
Na Bolcu mamy wysyp PiSich strategów i geopolityków, macherów od gospodarki, obronności i mowy ciała. Prawie wszyscy postanowili się wypowiedzieć, pałają oburzeniem i są fch-uj stanowczy. Wiedzą kto de-bil, kto przygłup a kto bohater. Wychodzi na to, że tylko ja (bidny) nie mam swojego, na ten temat zdania, a nawet jak mam to go nie ogłaszam. Dlaczego tak jest?
Pewnie wrodzona wstydliwość każe mi siedzieć z mordą zamkniętą, albo to sprawa braku wykształcenia, polotu i obycia?
Głupio tak być jedynym niezorientowanym, wśród wszystkowiedzacych i mimo (a może dlatego), że nie wiem jak się to dalej potoczy - siedzę cicho. Czy Trump przetrwa kadencję, czy naprawdę roz-pie-rd-oli NATO, czy Putin osiągnie swoje cele, czy Zełeński wydyma ich obu? Nie wiem tego, dlatego pozwolę sobie na nie zabieranie w tej kwestii głosu. Wstrzymam się też od podpowiadania rządzącym - co powinni w tej sytuacji zrobić. Z kim mają rozmawiać, kogo olać, jaki sprzęt kupować i z kim zawierać sojusze.
~~Rafau niezalogowany
3 marca 2025r. o 11:15
Bą Jurgen żur:) bardzo intesytetywnie napisane, jakbyś jeszcze coś z frąszczyzny dorzucił było by tche bię:)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.