Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Staroróżowy Jaśminowiec niezalogowany
12 marca 2025r. o 8:27
racja...
dlatego na wypadek wyłączenia dostępu ja cały internet zgrałem sobie na pendrivy...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Stasiek niezalogowany
12 marca 2025r. o 8:38
Ja tak mądrego jak Jaś to jeszcze nawet nie spotkałem:)
~~Kupiłem nick niezalogowany
12 marca 2025r. o 8:42
Niemcy chcą być w Europie liderem, tylko głupki przespali 50 lat. Mosty w Niemczech walą się jak domy na Ukrainie , na ich szybkich autostradach korek za korkiem jak na A4 przy Kostomłotach , niektóre miasta nie są podłączone do światłowodów , przelew z banku do banku zostaje zaksięgowany do 3 dni roboczych ( nie znają blika ), Co z tego że pociągi osiągają prędkość do 260 km/h jak opóźnienia pociągów to norma czasami pociąg w ogóle nie przyjedzie. Niemieckich polityków myśl za czasów Merkel, było otworzenie granic dla naukowców z Afryki i zaciągnąć ich także do wojska bo maja braki kadrowe. Wygasili ostatnią elektrownie , zamknęli kopalnie i farmy wiatrowe które znajdują się na morzu , tez zwijają.

Niemcy to głupi kraj a Herr Tusk ciągnie do Niemiec.
12 marca 2025r. o 8:47
A największym strzałem w kolano Niemców było wpuszczenie Chińczyków na rynek , samochodami elektrycznymi i próbowanie robić to samo co Azjaci ,nie maja na to zbytu i wycofując produkcję aut spalinowych.
12 marca 2025r. o 9:07
Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.
~~Złotawordzawy Eukomis niezalogowany
12 marca 2025r. o 9:21
~~Kupiłem nick napisał(a): Jak Herr Tusk i kolorowy Rafałek wpuszcza legalnie do polski tyle naukowców z Afryki, to będzie wesoło w Polsce. Zobaczcie sobie na YouTube o marokańskiej mafii z Holandii jak okradali bankomaty w Holandii a później przenieśli się na Belgię i Niemcy bo Holendrzy zabezpieczyli banknoty w bankomatach.

Jak ty funkcjonujesz , skoro od rana już jesteś ,albo na haju, albo na głodzie ?
~~Po trupach do władzy niezalogowany
12 marca 2025r. o 9:55
Złodziejska i zakłamana mafia kaczyńsjiego nie tylko wpuszczała inzynieròw do Polski i Strefy Shengen ale też handlowała dyplomami a później nieuków umieszczali w spółkach skarbu Państwa alby okradali Polaków.
22745
oprych
12 marca 2025r. o 10:55
A dla odmiany PO robi to samo.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.